Macrisului i se indeparteaza cozile, apoi se spala si se marunteste. Intr-un vas se pune unt la topit, dupa care se adauga macrisul. Se lasa vasul pe
Macrisului i se indeparteaza cozile, apoi se spala si se marunteste. Intr-un vas se pune unt la topit, dupa care se adauga macrisul. Se lasa vasul pe foc mic, sa se inabuse bine macrisul. intre timp se curata si se taie cartofii bucatele, dupa care se adauga in vas impreuna cu apa si sare. Dupa ce au fiert cartofii, se dau prin sita si se pun inapoi peste macris, dupa care se toarna laptele, hatmatuchi si patrunjelul verde tocat. Se lasa la fiert pana da in cateva clocote dupa care se adauga un ou batut si se ia de pe foc.
Supa se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Supa de spanac
Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii