Supa de orez

Orezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20 de minute. Separat, se ba

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr orez
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 1 lingura unt
  • 1
  • 5 l apa
  • sare

Mod de preparare

Orezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20 de minute. Separat, se bate smantana cu ou si se toarna apoi peste supa amestecand continuu.


Se serveste calda.

Alte retete:

Iahnie de fasole

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...