Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga f
Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smintina si se acreste cu suc de lamiie, dupa gust.
Se serveste cu ardei iute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa