Supa de rosii raw made by Raw Chef Ligia Pop

Supa de rosii raw este una dintre cele mai usoare supe care pot fi facute cu ajutorul unui blender. Daca rosiile sunt romanesti, naturale si foarte bine coapte, supa va fi un deliciu, asezonat cu cele mai fine verdeturi proaspat culese din gradina.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii 34 buc coapte bine
  • usturoi 2 catei
  • patrunjel – 1 lujer
  • marar 1 lujer mic
  • cimbru 1 lujer
  • ceapa verde – cateva fire
  • caju raw (in loc de smantana) 70 g
  • sare neiodata dupa gust
  • apa calda la 40⁰C sau rece 1 l
  • Pentru ornat:
  • patrunjel tocat
  • seminte de canepa decorticate

Mod de preparare

• adaugati rosiile tocate cubulete in blenderul performant Oster Versa, apoi caju, usturoi si verdeturile: patrunjel, marar, cimbru, cateva fire de ceapa verde, apa 450-500 ml si sare dupa gust
• porniti blenderul si mixati pentru aproximativ 50 de secunde
• la final decorati supa cu patrunjel tocat marunt, ceapa si seminte de canepa decorticate
Supa de rosii raw preparata de Raw Chef Ligia Pop este o supa crema racoritoare, sanatoasa si satioasa. Este recomandat sa o consumati imediat dupa preparare. Daca o veti lasa la frigider isi va pierde prospetimea, se va oxida si isi va schimba total gustul.

Pofta buna!


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide