Supa de rosii raw made by Raw Chef Ligia Pop

Supa de rosii raw este una dintre cele mai usoare supe care pot fi facute cu ajutorul unui blender. Daca rosiile sunt romanesti, naturale si foarte bine coapte, supa va fi un deliciu, asezonat cu cele mai fine verdeturi proaspat culese din gradina.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii 34 buc coapte bine
  • usturoi 2 catei
  • patrunjel – 1 lujer
  • marar 1 lujer mic
  • cimbru 1 lujer
  • ceapa verde – cateva fire
  • caju raw (in loc de smantana) 70 g
  • sare neiodata dupa gust
  • apa calda la 40⁰C sau rece 1 l
  • Pentru ornat:
  • patrunjel tocat
  • seminte de canepa decorticate

Mod de preparare

• adaugati rosiile tocate cubulete in blenderul performant Oster Versa, apoi caju, usturoi si verdeturile: patrunjel, marar, cimbru, cateva fire de ceapa verde, apa 450-500 ml si sare dupa gust
• porniti blenderul si mixati pentru aproximativ 50 de secunde
• la final decorati supa cu patrunjel tocat marunt, ceapa si seminte de canepa decorticate
Supa de rosii raw preparata de Raw Chef Ligia Pop este o supa crema racoritoare, sanatoasa si satioasa. Este recomandat sa o consumati imediat dupa preparare. Daca o veti lasa la frigider isi va pierde prospetimea, se va oxida si isi va schimba total gustul.

Pofta buna!


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...