Salata verde se spala si se taie bucati. Acestea se pun la innabusit in unt si se toarna peste ele supa in care au fiert legumele. Cand fierbe, se ad
Salata verde se spala si se taie bucati. Acestea se pun la innabusit in unt si se toarna peste ele supa in care au fiert legumele. Cand fierbe, se adauga smantana batuta cu 2 oua si se potriveste de sare dupa care se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Se serveste atat calda cat si rece.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa