Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei de masline. Se taie marunt marul cu tot cu coaja in bucatele si se caramelizeaza in tigaie, cu ceapa;
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei de masline.
Se taie marunt marul cu tot cu coaja in bucatele si se caramelizeaza in tigaie, cu ceapa; dupa care se adauga urzicile.
Se tau cartofii, morcovii si usturoiul in cubulete mici si se adauga in tigaie.
Se asezoneaza cu sare si piper, si se lasa la foc 5 minute totul acoperita cu capac. Se adauga jumatate de litru de apa si se lasa la fiert timp de 15 minute.
Se mai adauga ica jumatate de litru de apa si se lasa pe foc inca 15 minute.
Se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie, pana se obtine o supa-crema.
Se poate servi cu crutoane frecate cu usturoi si smantana grasa
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj