Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei de masline. Se taie marunt marul cu tot cu coaja in bucatele si se caramelizeaza in tigaie, cu ceapa;
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei de masline.
Se taie marunt marul cu tot cu coaja in bucatele si se caramelizeaza in tigaie, cu ceapa; dupa care se adauga urzicile.
Se tau cartofii, morcovii si usturoiul in cubulete mici si se adauga in tigaie.
Se asezoneaza cu sare si piper, si se lasa la foc 5 minute totul acoperita cu capac. Se adauga jumatate de litru de apa si se lasa la fiert timp de 15 minute.
Se mai adauga ica jumatate de litru de apa si se lasa pe foc inca 15 minute.
Se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie, pana se obtine o supa-crema.
Se poate servi cu crutoane frecate cu usturoi si smantana grasa
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa