Supa vegetariana

Pentru supa vegetariana aveti nevoie de cartofi, telina, ardei, patrunjel praz, ceapa, morcovi, ulei, crutoane si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 2-3 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • 10 ml ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • crutoane

Mod de preparare

Supa vegeratiana este delicioasa si usoara. Pentru prepararea acestei retete vegetariana legumele se curata si se spala. Telina, radacina de patrunjel, morcovii si ardeii se taie cubulete, iar ceapa solzisori.  Se toarna uleiul in oala de supa, se adauga legumele si se calesc. Dupa ce s-au inmuiat se condimenteaza si se adauga prazul taiat rondele. Se toarna 3 l de apa, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mediu. Spre sfarsit se adauga cartofii culutele si se mai lasa la fiert. Se adauga patrunjelul tocat marunt, se acreste cu zeama de lamaie si se serveste cu crutoane de paine.


Supa vegetariana se serveste calda.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa