Supa vegetariana

Pentru supa vegetariana aveti nevoie de cartofi, telina, ardei, patrunjel praz, ceapa, morcovi, ulei, crutoane si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 2-3 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • 10 ml ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • crutoane

Mod de preparare

Supa vegeratiana este delicioasa si usoara. Pentru prepararea acestei retete vegetariana legumele se curata si se spala. Telina, radacina de patrunjel, morcovii si ardeii se taie cubulete, iar ceapa solzisori.  Se toarna uleiul in oala de supa, se adauga legumele si se calesc. Dupa ce s-au inmuiat se condimenteaza si se adauga prazul taiat rondele. Se toarna 3 l de apa, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mediu. Spre sfarsit se adauga cartofii culutele si se mai lasa la fiert. Se adauga patrunjelul tocat marunt, se acreste cu zeama de lamaie si se serveste cu crutoane de paine.


Supa vegetariana se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste Carbonara

Rapide si delicioase!

Paste Carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca