Supa vegetariana

Pentru supa vegetariana aveti nevoie de cartofi, telina, ardei, patrunjel praz, ceapa, morcovi, ulei, crutoane si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 2-3 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • 10 ml ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • crutoane

Mod de preparare

Supa vegeratiana este delicioasa si usoara. Pentru prepararea acestei retete vegetariana legumele se curata si se spala. Telina, radacina de patrunjel, morcovii si ardeii se taie cubulete, iar ceapa solzisori.  Se toarna uleiul in oala de supa, se adauga legumele si se calesc. Dupa ce s-au inmuiat se condimenteaza si se adauga prazul taiat rondele. Se toarna 3 l de apa, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mediu. Spre sfarsit se adauga cartofii culutele si se mai lasa la fiert. Se adauga patrunjelul tocat marunt, se acreste cu zeama de lamaie si se serveste cu crutoane de paine.


Supa vegetariana se serveste calda.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...