4 Aragazuri premium cu un preț mai mic de 5000 de lei

(0)
postat de

Vrei să investești într-un aragaz premium, dar dispui de un buget limitat? Atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că în rândurile următoare îți vom prezenta o selecție de patru aragaze de top pe care le poți cumpăra din magazinul online TechStore.ro la un preț mai mic de 5000 de lei. Iată despre ce fel de aragazuri este vorba:


#1 Aragazul cu cuptor pe gaz, Bompani Ecoline BI900YA/L 


Aragazul Bompani Ecoline BI900YA/L cu cuptor pe gaz este alegerea ideală pentru persoanele care își doresc în bucătăria lor un aragaz premium, dar nu au mulți bani pentru o astfel de investiție. Bonami este o firmă italiană, cu vechime pe piața din Europa, care produce aragazuri de lux pentru uz casnic și industrial. Bompani a fost înființată în anul 1954 și fabrică aragazuri care pot satisface așteptările chiar și celui mai pretențios gurmand. În ceea ce privește imaginea și funcțiile aragazului Bompani Ecoline BI900YA/L, putem vorbi despre un aragaz cu finisaj din email alb, trei arzătoare, un cuptor care funcționează cu gaz și un grill electric de culoare albă.


#2 Aragazul Lofra Dolcevita EBPD12MFT+E/2AEO 


Fabricat tot în Italia, o țară celebră pentru calitatea aragazurilor pe care le produce, aragazul Lofra Dolcevita EBPD12MFT+E/2AEO este aragazul perfect pentru persoanele care își doresc un aragaz convenabil, care să dispună nu doar de

...
funcții premium, ci și de un design pe măsură. Fiind prevăzut cu șapte arzătoare, acest aragaz nu are tradiționala formă pătrată, pe care o au în general aragazurile de buget, ci dreptunghiulară. În plus, cu toate că are un preț foarte mic, el are rotisor, grill, timer, precum și un cuptor dublu.


#3 Aragazul Bertazzoni La Germania Futura FTR654GXV


Numele companiei Bertazzoni este astăzi un alt sinonim pentru cuvântul calitate. Înființată în anul 1882, aceasta este una din cele mai vechi și mai celebre companii producătoare de aragaze din întreaga lume. În prezent, ea este condusă de membrii ai celei de-a cincea și de-a șasea generații a familiei Bertazonii. Fiecare generație și-a adus contribuția la popularizarea numelui Bertazzoni, dar succesul său se datorează în cea mai mare parte lui Francesco Berazoni, un producător de mașini de cântărire de precizie, care a construit prima oară pentru el și familia lui un tip de sobe inspirat din modelul celor utilizate pentru încălzirea cărucioarelor pe calea ferată din Germania. Despre aragazul Bertazzoni La Germania Futura FTR654GXV putem spune că este un aparat cu patru arzătoare, cu grilaje din email, capac din sticlă și butoane metalice care îi conferă un design deosebit, care se potrivește cu orice bucătărie.


#4 Aragazul Exquisit EH 9.3-9


Dintre toate aragazurile prezentate aici, Exquisit EH 9.3-9 este unul din cele mai convenabile ca preț, dar cu un design și funcții premium, pentru care merită să facă parte din această listă. Acest aragaz clasic ca aspect, se integrează în mod natural în orice gospodărie, dându-i acesteia o notă de eleganță. Prețul mic i se datorează faptului că nu dispune de funcții sau accesorii futuriste, dar cele clasice,