Inainte de a incepe sa-l cureti de solzi si sa-l transezi, unge-ti mainile cu suc de lamaie; in felul acesta, mainile nu-ti vor mirosi a peste dupa ce ai terminat treaba. Atunci cand cureti pestele de pielita, presara sare pe aripioara codala si apuca strans cu mana, ca sa nu alunece. Pestele cu carnea delicata si frageda se prajeste necuratat de pielita, ca sa nu se sfarame. Ce poti face daca l-ai gatit, fiert sau rumenit peste masura pestele.Transforma-l in chiftele: amesteca pestele cu piure de cartofi si pesmet, modeleaza chiftele si prajeste-le. Budinci de peste la cuptor sau lazane. "Cosmetizeaza" defectul: presara branza rasa si verdeata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPana de idei m-a facut sa realizez aceasta rulada. Nu este deloc sofisticata, din contra, este o rulada ce se face atat de...
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietajGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii