Ajutor in bucatarie

Inainte de a incepe sa-l cureti de solzi si sa-l transezi, unge-ti mainile cu suc de lamaie; in felul acesta, mainile nu-ti vor mirosi a peste dupa ce ai terminat treaba. Atunci cand cureti pestele de pielita, presara sare pe aripioara codala si apuca strans cu mana, ca sa nu alunece. Pestele cu carnea delicata si frageda se prajeste necuratat de pielita, ca sa nu se sfarame. Ce poti face daca l-ai gatit, fiert sau rumenit peste masura pestele.Transforma-l in chiftele: amesteca pestele cu piure de cartofi si pesmet, modeleaza chiftele si prajeste-le. Budinci de peste la cuptor sau lazane. "Cosmetizeaza" defectul: presara branza rasa si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci