Inainte de a incepe sa-l cureti de solzi si sa-l transezi, unge-ti mainile cu suc de lamaie; in felul acesta, mainile nu-ti vor mirosi a peste dupa ce ai terminat treaba. Atunci cand cureti pestele de pielita, presara sare pe aripioara codala si apuca strans cu mana, ca sa nu alunece. Pestele cu carnea delicata si frageda se prajeste necuratat de pielita, ca sa nu se sfarame. Ce poti face daca l-ai gatit, fiert sau rumenit peste masura pestele.Transforma-l in chiftele: amesteca pestele cu piure de cartofi si pesmet, modeleaza chiftele si prajeste-le. Budinci de peste la cuptor sau lazane. "Cosmetizeaza" defectul: presara branza rasa si verdeata.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCulinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare...
Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcavalUrzicile sunt o sursă importantă de vitamine (A, B, C), dar și de minerale (fier, calciu, magneziu) și fibre. Datorită...
Urzici picante cu tofu crocantO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaO prajitura care se poate prepara oricand, se face usor, iar daca nu aveti mult timp la dispozitie pentru o pascuta...
Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii