Sau nu ai inspiratie? Nu-i nimic: deschide "Anotimpuri gastronomice – 85 de retete de toamna" la orice pagina si dai de o reteta culinara simpla, plina de savoare, care pune in valoare perfect bogatia acestui anotimp. Fie ca este vorba despre gustari, aperitive, garnituri, supe, salate, deserturi sau feluri principale si chiar bauturi – ai de unde alege retete din bucataria traditionala si internationala, cu alimente de sezon. Nu ti-ar fi pofta de vinete in aluat de clatite? Sau de un sufleu de gulii? Poate de un bors de hribi, ratatouille, escalop cu mere, prajitura cu struguri sau salata cu pere inabusite si rucola. BookLand iti recomanda salata de fenicul cu mere si nuci si intreaga carte "Anotimpuri gastronomice – 85 de retete de toamna", pentru experiente culinare fantastice. Patricia Alexandra Pop Patricia Alexandra Pop, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, este fascinata de arta gastronomica. Dorind sa transforme acest hobby in performanta, a absolvit cu nota 10 programul de pregatire in meseria de bucatar, cu bune recomandari din partea domnului Clayton Powell, Executive Chef la Hotel Athenee Palace Hilton. Tu ce reteta de toamna vrei sa incerci?
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaLa unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton...
Omleta ValentinaPentru salata de fructe Macedonia fructele proaspete, curatate, taiate cubulete, se pun intr-un bol cu zahar si sucul de...
Salata de fructe MacedoniaAzi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie
Punch de iarnaAcum ceva timp, am vazut aceasta reteta pe Paprika si am notat repede ce trebuie si cum se face. Tot am zis ca le fac, dar...
Oua mexicaneSe taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina....
TeriakiAceste torturi, reprezinta cele doua zerouri de la 1800, adica numarul de retete pe care le-am postat in cei 11 ani de cand...
Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii