Buna e sarea in bucate...

Cand gatiti cu sare, trebuie sa luati in considerare o serie de sfaturi:

la salata, sarea se pune inaintea otetului, altfel aceasta nu se va mai dizolva
mancarea se fierbe cu sare, pentru a avea un gust mai bun
ficatul se sareaza numai dupa ce a fost scos de la prajit, ca sa nu se intareasca
cartofii prajiti nu se sareaza in tigaie, ci in farfurie
se pune sare si in aluaturile pentru prajituri
spanacul se fierbe in apa sarata
galbenusurile pentru maioneza vor fi mai aurii daca li se pune un praf de sare
sarea se pune la supe si ciorbe numai dupa ce au fost spumuite

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci