Cand gatiti cu sare, trebuie sa luati in considerare o serie de sfaturi:
la salata, sarea se pune inaintea otetului, altfel aceasta nu se va mai dizolva
mancarea se fierbe cu sare, pentru a avea un gust mai bun
ficatul se sareaza numai dupa ce a fost scos de la prajit, ca sa nu se intareasca
cartofii prajiti nu se sareaza in tigaie, ci in farfurie
se pune sare si in aluaturile pentru prajituri
spanacul se fierbe in apa sarata
galbenusurile pentru maioneza vor fi mai aurii daca li se pune un praf de sare
sarea se pune la supe si ciorbe numai dupa ce au fost spumuite
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Asediat de expresia „cea mai sanatoasa leguma este porcul”, m-am gandit sa-ti pregatesc ceva... cu porc. Reteta...
Friptura de porc la tavaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii