Cand lipseste un ingredient: trucuri si sugestii

(0)
admin postat de


Gelatina foi

Se poate inlocui cu:

amidon de porumb sau maizena ( 1 lingura cu varf la 100 g de aluat)

Alte intrebuintari:

pentru a ingrosa preparate cum sunt budinca sau panna cotta.



Praf de copt

Se poate inlocui cu: bicarbonat de sodiu (1/2 lingurita inlocuieste 5 g de praf de copt). Albusuri batute spuma tare (2-3 albusuri inlocuiesc un plic praf de copt)

Alte intrebuintari:

pentru a mentine aluatul de biscuiti mai moale



Amidon si faina

Se poate inlocui cu:

faina "00"

Alte intrebuintari:

pentru a creste mai bine prajiturile cu fructe la cuptor



Pandispan

Se poate inlocui cu:

biscuiti saviordi

Alte intrebuintari:

pentru prepararea bazei diferitelor retete de deserturi



Vanilina sau pastaia de vanilie
Se poate inlocui cu:

coaja de lamaie sau de portocala, intrega sau razuita

Alte intrebuintari:

pentru aromatizarea cremelor si aluaturilor dulci



Zahar

Se poate inlocui cu:

miere

Alte intrebuintari:

pentru indulcirea diferitelor retete de dulce care se coc la cuptor



Zahar pudra

Se poate inlocui cu:

zahar semi-pudra

Alte intrebuintari:

pentru a presara pe deasupra prajiturilor, pentru a prepara frisca batuta

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.