Care este diferenta?

(0)
admin postat de




Care e diferenta dintre sarea de masa, sarea kosher si sarea de mare?



Sarea de masa este o sare fina, in care s-au adaugat cateva componente

chimice, pentru a putea fi pastrata mai mult timp. Sarea kosher este

mai aspra si nu contine aditivi. Ea are un gust mai "curat" si este

preferata de bucatari, datorita texturii sale. Sarea de mare este

extrasa din apa de mare evaporata; contine o multime de minerale, acest

lucru depinzand de locul de unde ea provine. Majoritatea oamenilor

considera sarea de mare ca fiind cea mai buna.







Care e diferenta dintre vinul pentru gatit si vinul obisnuit?



Vinul pentru gatit nu are o calitate foarte ridicata si este imbogatit

cu diverse saruri si alti agenti de aroma. Nu are un gust deosebit si

nu se recomanda folosirea lui in alte scopuri decat pentru gatit.







Care e diferenta intre orezul alb si maro?



Orezul alb este, de fapt, un orez decorticat. Exista, de asemenea, mai

multe tipuri de orez si in ceea ce priveste marimea bobului: lung,

mediu sau mic/scurt. Orezul de diferite tipuri reactioneaza in mod

diferit la gatit. Orezul cu bobul scurt este cel mai bun pentru sushi.







Care e diferenta dintre uleiul de masline light, normal si extra virgin?



Cand maslinele sunt presate pentru prima data pentru extragerea

uleiului, presarea initiala produce uleiul cel mai bogat in aroma,

uleiul extra virgin. Uleiul extra virgin este folosit pentru salate ...
sau

pentru mancarea gata de a fi servita. Uleiul normal a fost rafinat si

filtrat. Nu are o aroma atat de intensa. Uleiul light NU este neaparat

mai sarac in calorii. De fapt, toate tipurile de ulei de masline au

acelasi numar de calorii. Uleiul light a fost rafinat chiar mai mult,

si poate fi folosit la prajeli.
Alte articole cu:
sare kosher
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite