Cele mai grozave fripturi de Sarbatori

Cel mai adesea din porc, dar si din pui, curcan, miel, rata, gasca, peste sau vanat, friptura este pe gustul tuturor si nu vei da gres niciodata daca vei avea acest preparat la masa.   Friptura se poate servi si cu o multitudine de garnituri, de la celebrii cartofi prajiti, pana la sofisticatele legume gratinate.   Deoarece o poti prepara in multe feluri, inabusita, la gratar, prajita un ulei sau unt, iar alaturi poti servi orice este pe placul invitatilor tai, friptura este ideala la orice masa de Craciun sau Revelion.   Culinar.ro a ales dintre mii de retete cele mai grozave fripturi pentru Sarbatori!   Friptura de caprioara     Friptura de iepure cu legume     Friptura de vita la cuptor   Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"   Friptura de pui cu legume     Friptura de vacuta inabusita cu gogosele de cartofi   Friptura de porc cu varza de Bruxelles   Friptura-mancarica de fazan  
Friptura de miel coroana
Friptura de pasare macerata in sos de tomate   Friptura gratinata     Friptura taraneasca     Friptura de miel cu cimbru si vin alb     Friptura de jambon cu sos de macese     Cocos cu vin     Rata la cuptor     Pulpa de mistret cu afine     Friptura de iepure sote vinatoresc     Prepelite inabusite   Pulpa de caprioara la tava  

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori