Cel mai adesea din porc, dar si din pui, curcan, miel, rata, gasca, peste sau vanat, friptura este pe gustul tuturor si nu vei da gres niciodata daca vei avea acest preparat la masa. Friptura se poate servi si cu o multitudine de garnituri, de la celebrii cartofi prajiti, pana la sofisticatele legume gratinate. Deoarece o poti prepara in multe feluri, inabusita, la gratar, prajita un ulei sau unt, iar alaturi poti servi orice este pe placul invitatilor tai, friptura este ideala la orice masa de Craciun sau Revelion. Culinar.ro a ales dintre mii de retete cele mai grozave fripturi pentru Sarbatori! Friptura de caprioara Friptura de iepure cu legume Friptura de vita la cuptor Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja" Friptura de pui cu legume Friptura de vacuta inabusita cu gogosele de cartofi Friptura de porc cu varza de Bruxelles Friptura-mancarica de fazan
Friptura de miel coroana
Friptura de pasare macerata in sos de tomate Friptura gratinata Friptura taraneasca Friptura de miel cu cimbru si vin alb Friptura de jambon cu sos de macese Cocos cu vin Rata la cuptor Pulpa de mistret cu afine Friptura de iepure sote vinatoresc Prepelite inabusite Pulpa de caprioara la tava
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii