Informatiile corecte si bine documentate despre ingredientele pe care le folosim in bucatarie sunt primul pas catre un stil de viata sanatos, apoi retetele culinare testate si explicate pe intelesul tuturor vin ca o completare. Impreuna cu Editura Casa te invitam la un concurs in care sa descoperi ingrediente de baza din bucatarie si retete delicioase! Ce poti sa castigi? Unul din cele trei premii formate din 2 carti: Marul - Cultivare si retete culinare Cartea se adresează mai mult persoanelor pasionate de gătit, dar și celor care doresc să afle mai multe informații despre soiurile de mere și cultivarea acestora. Dacă în prima parte a cărții autorul prezintă un scurt istoric al mărului, soiurile de măr, cultivarea și beneficiile fructului pasiunii, în cea de-a doua parte ne va face să ne dorim să descoperim tot mai mult acest fruct, din punct de vedere gastronomic. Ghidul culegatorului de ciuperci Aceasta carte il va ajuta pe cititor sa invete cu usurinta si sa recunoasca fara dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile si otravitoare autohtone. Majoritatea ciupercilor sunt prezentate in fotografii profesionale, in mediul lor natural, evidentiind caracteristicile lor principale. Cartea incape intr-un loc mic - chiar si in buzunar - constituind un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci. Valoarea fiecarui premiu este de 55.84 RON. Durata si mecanism de functionare Concursul se desfasoara in perioada 30.06.2014 - 20.07.2014 (ora 00:00) si se adreseaza participantilor de pe teritoriul Romaniei. In fiecare saptamana de concurs, adica in datele de 30.06 - 06.06, 07.07 - 13.07, 14.07 - 20.07 pe prima pagina a site-ului culinar.ro, in cadranul cu recomandarile zilei, se va gasi o reteta sau un articol care ascunde informatii pretioase din cele doua carti oferite ca premiu. Descopera reteta sau articolul, citeste informatiile si raspunde la prima intrebare din formularul de mai jos. Ca sa gasesti raspunsul la cea de-a doua intrebare va trebui sa vizitezi site-ul sponsorului nostru - Editura CASA. Completeaza cele doua raspunsuri caracteristice fiecarei saptamani de concurs. Se încarcă... Desemnarea castigatorilor Castigatorii concursului se vor desemna aletor, cu random.org, si vor fi afisati dupa cum urmeaza: Castigatorul primei saptamani de concurs va fi anuntat public, in acest articol, pana in data de 9.07.2014 Castigatorul din a doua saptamana de concurs va fi anuntat public, in acest articol, pana in data de 16.07.2014 Castigatorul din a treia saptamana de concurs va fi anuntat public, in acest articol, pana in data de 23.07.2014 Castigatorul unei saptamani nu poate fi desemnat castigator si in saptamana urmatoare. Nu se accepta duplicatele, care vor fi sterse din lista. Participantii la concurs sunt raspunzatori pentru adresa de email furnizata si trebuie sa raspunda emailului de confirmare a premiului trimis de un membru al echipei culinar.ro in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii lui, in caz contrar va fi ales un alt castigator. Mult succes UPDATE Videoul cu extragerea castigatorului din prima saptamana de concurs poate fi urmarit mai jos: Videoul cu extragerea castigatorului din a doua saptamana de concurs poate fi urmarit mai jos: Videoul cu extragerea castigatorului din a treia saptamana de concurs poate fi urmarit mai jos: Castigatorii au fost contactati la adresa de email furnizata in momentul inscrierii in concurs si trebuie sa raspunda in 5 zile de la data primirii lui.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacSursa e un site italian Chechef.it . Mie mi-a iesit o tarta destul de mare si mi-a mai ramas aluat,asa ca am facut una mai...
Tarta cu crema si amarettiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii