Inainte de a-ti face planul de bataie, raspunde la urmatoarele intrebari care te vor ajuta sa o structurezi mult mai eficient:
1. De cate ori gatesti in fiecare zi?
2. Pentru cate persoane gatesti de obicei?
3. De obicei gatesti mancaruri obisnuite sau mult mai elaborate?
4. Vei gati mancaruri care necesita coacere la cuptor?
5. Veti servi mesele in bucatarie sau in alta camera?
6. Cat timp petreci in bucatarie? Petreci tot acest timp gatind/mancand sau si pentru discutii cu familia/prietenii?
7. Vrei ca bucataria ta sa fie o camera separata sau sa comunice cu locul in care serviti masa?
8. De cat spatiu de depozitare o sa ai nevoie?
Raspunzand la aceste intrebari, iti vei face o imagine mult mai precisa in ceea ce priveste noul design al bucatariei tale.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciMâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaAstazi va servesc cu un tort minunat cu capsuni! Ce poate fi mai bun in acest sezon? Este un tort simplu, cu o crema de...
Desert tort cu iaurt si capsuniSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii