Cutite Fiskars Edge

(0)
postat de
Compania isi are originile în satul Fiskars, un centru idilic al artei şi mestesugului, unde estetica modernă întâlneşte vechile tradiţii artizanale.

Fiskars are o experiență îndelungată în fabricarea cuțitelor. Cuțitele Fiskars rezistă in timp nealterandu-si calitatea si designul, si fara compromisuri in ceea ce priveste siguranta si confortul utilizarii. Fie ca prepari sushi sau doar tai o felie de pâine, cuțitele Fiskars fac munca în bucătărie mai ușoară și mai plăcută.

Cuțitele Fiskars Edge au un design modern, formă aerodinamică și caracteristici inovative, care le conferă ușurință în utilizare. Lamele fabricate din oțel de înaltă calitate au o formă specială ce oferă mai multă rezistență tăișului. Cutitele Fiskars au imbinat armonios stilurile cutitelor din toată lumea. Trecerea fină dintre lamă și mânerul ergonomic permite diverse moduri de tăiere și fac cutitele foarte simplu de manevrat.  Învelișul special PTFE e o finisare atractivă, care sporește durabilitatea și previne lipirea alimentelor de lamă. Manerul este fabricat din plastic special ABS rezistent la impact, durabil si usor de curatat.

Gama Fiskars Edge contine 7 cutite perfecte pentru diferite utilizari in bucatarie.

Acestea sunt:

Cuțitul bucătarului, 19 cm;

Cuțitul bucătarului, 15 cm;

Cuțit Santoku;

Cuțit pentru pâine;

Cuțit Deba;

Cuțit pentru ...
curățat;

Cuțit pentru tomate.
Alte articole cu:
cutite de bucatarie