Decoreaza-ti bucataria cu o fantana...de ciocolata

Daca pana acum iti imaginai ca vei gusta din valurile fine de ciocolata numai la ocazii speciale, trebuie sa stii ca fantana de ciocolata a devenit un accesoriu indispensabil bucatariilor celor care se rasfata.

Fantana de ciocolata este un deliciu inovativ, preferat si de vedete: de exemplu, printre cadourile de Craciun primite de Victoria Beckham din partea sotului ei, se numara si o asemenea minunata "masinarie". Dar fantana de ciocolata isi poate gasi la fel de bine locul in bucataria oricui doreste sa se rasfete cu un asemenea accesoriu.

In cazul in care te plictisesti de atata ciocolata, nu trebuie sa ascunzi fantana in dulap: masinaria poate fi umpluta si cu sos de branza sau cu alte tipuri de sosuri. Si, oricum, ciocolata poate fi asezonata cu diverse fructe (capsuni, cirese, struguri, etc.) sau prajiturele. In principiu, pentru o fantana de ciocolata nu foarte mare, e de ajuns sa topiti 3 cani de ciocolata rasa cu o cana de ulei de gatit; daca gustul de ulei este foarte puternic si combinatia nu e pe placul dvs. si al invitatilor, puteti incerca o combinatie cu lecitina alimentara, smantana sau frisca lichida.

Exista fantani de ciocolata de capacitate mare (2-3 kg), dar sunt folosite de obicei la nunti si la alte evenimente; pentru bucataria personala, este recomandabil sa folositi o fantana cu capacitate de 1,5 l de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori