-faina alba se poate pastra si un an daca e tinuta la loc rece si uscat. -aluatul cu drojdie se poate pastra o zi la frigider si 5 luni congelat. -drojdia proaspata se tine la frigider, bine impachetata in folie de aluminiu, pana la doua saptamani. -pentru a constata daca drojdia este proaspata, se da o bucatica in apa fierbinte. daca se ridica imediat la suprafata, e inca buna si se poate folosi. -numarul tipului de faina nu indica finetea acesteia ci continutul de minerale . astfel faina de tip 405 contine 405 minerale la 100 g de faina, cea de tip 1050 contine 1050 minerale la 100 g de faina. -pentru prepararea painii drojdia uscata, ambalata la pliculet este la fel de buna ca si cea proaspata, in cubulete.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii