Despre gustoasele parjoale

La pregatirea tocaturii pentru pirjoale folositi piinea alba uscata, deoarece cea proaspata confera pirjoalelor o viscozitate neplacuta. De altfel, painea alba mareste volumul produselor, imbiba sucul de carne eliminat, carnea tocata devenind mai consistenta, iar carnea preparata mai mustoasa si mai puhava.
Daca pirjoalele sau snitelul se vor prepara din carne tocata, atunci piinea, muiata in lapte sau apa, pana a se adauga la tocatura, storceti-o bine.
Daca in tocatura pentru pirjoale se va adauga ceapa, atunci se recomanda ca ea sa nu se dea prin masina de tocat, ci prin razatoare.
Tocatura de carne nu se va lipi de miini in procesul de preparare a pirjoalelor, daca ele vor fi udate din cind in cind cu apa.
Pirjoalele nu se vor lipi una de alta, daca in tocatura se va adauga putina faina de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori