Despre gustoasele parjoale

(0)
admin postat de






La pregatirea tocaturii

pentru pirjoale  folositi piinea alba uscata, deoarece cea

proaspata confera pirjoalelor o viscozitate neplacuta. De altfel,

painea alba mareste volumul produselor, imbiba sucul de carne

eliminat, carnea tocata devenind mai consistenta, iar carnea

preparata mai mustoasa si mai puhava.
Daca pirjoalele sau

snitelul se vor prepara din carne tocata, atunci piinea, muiata in

lapte sau apa, pana a se adauga la tocatura, storceti-o bine.
Daca in tocatura pentru pirjoale se va adauga ceapa, atunci se

recomanda ca ea sa nu se dea prin masina de tocat, ci prin

razatoare.
Tocatura de carne nu se va lipi de miini in procesul

de preparare a pirjoalelor, daca ele vor fi udate din cind in cind cu

apa.
Pirjoalele nu se vor lipi una de alta, daca in tocatura se

va adauga putina faina de cartofi.
Alte articole cu:
tocatura ceapa
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite