Indiferent ce te-ai decis sa gatesti noi suntem interesati. Sigur multa lume va face sarmale, cozonaci si alte produse traditionale, dar stii vorba aia: cate bordeie atatea obiceie...nu s-a mai vazut ca doua gospodine, chiar daca urmeaza aceeasi reteta, sa faca totul la fel. Fiecare avem micul nostru secret, micul nostru ritual de bucatarie.
Pentru ca sa vii in ajutorul celor mai putini iscusiti sau pur si simplu pentru a impartasi celorlalti din experienta ta fotografiaza retetele pe care le prepari. Pentru ca sa fie mult mai usor pentru cei care iti vor urma pasii intr-ale bucatariei nu uita sa fotografiezi ingredientele, cativa pasi intermediari si bineinteles produsul final. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Noul an vine la culinar.ro cu premii surpriza.
Sarbatori fericite si spor la gatit!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii