In luna mai la TV Paprika

(0)
postat de
Ziua liberă a lui Chuck, seria 3

Din 6 mai, de la ora 21:30

Ce credeți că face maestrul bucătar al celui mai nou restaurant din oraș în ziua sa liberă? Ei bine, dacă vorbim despre Chuck Hughes, atunci răspunsul este foarte simplu: gătește! Ziua liberă a lui Chuck este un serial energic și informativ, care de-a lungul a 13 episoade culinare, le oferă telespectatorilor rețete practice și detalii despre pasiunea pentru rock and roll a bucătarului Chuck Hughes.

 

 

 

 

 

 

 

Restaurantul Condamnaţilor, seria 2

Din 12 mai, de la ora 20:30

Marc şi Biana au la dispoziţie o săptămână pentru a instrui un personal alcătuit din foşti spărgători de bănci şi hoţi. De asemenea, ei trebuie să pună bazele unei noi afaceri şi să pregătească un meniu italienesc complet, folosind ingrediente proaspete şi de sezon. Pentru ca porţile restaurantului să nu se închidă şi pentru ca personalul lor să aibă şansa unei reabilitări adevărate, ei trebuie să înregistreze profituri mari în primele trei luni.

Nu pierdeţi emisiunea pentru a afla dacă această echipă neobişnuită va reuşi să-şi "gătească" un nou viitor.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.