Intra in „Povestile bucatariei romanesti"!

In fiecare vineri, afli istoria bucatelor neamului tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende!
Retete de Colectie Vineri, 23 iulie, ai volumul doi din „Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in bucataria ta „Retete de Colectie". O noua serie de carti exceptionale marca Jurnalul National.
Saptamana aceasta continua calatoria noastra culinara la sud de Carpati – in Muntenia si Oltenia colinara – trecand apoi prin defileul Dunarii, in Banat.
Retetelor traditionale si comentariilor antropologice culinare despre aceste regiuni, Radu Anton Roman le adauga pagini incantatoare de „arheologie oenologica", provocandu-te sa calatoresti, agale, prin „Tarile tuicii si ale vinului". Vinul sa straluceasca in pahare, iar bucatele sa inmiresmeze cuhniile! Nu rata volumul al doilea din „Retete de colectie", care te poarta prin Muntenia, Oltenia si Banat! Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori