Intra in "Povestile bucatariei romanesti”, volumul 7!


Vineri, 27 august, ai volumul sapte si ultimul din colectia "Povestile bucatariei romanesti”. O editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in bucataria ta "Retete de Colectie”. O noua serie de carti exceptionale marca Jurnalul National.
Cu volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ritualice care le insotesc, se incheie seria "Povestilor bucatariei romanesti”, adevarata Biblie a gatsronomiei nationale, scrisa de Radu Anton Roman. Traditia crestina asociaza cu bucurie marilor sarbatori religioase si anumite mancaruri, azi mai mult sau mai putin sacralizate. De data aceasta veti afla povestile si retetele mielului Pastilor si ale porcului de Craciun, ale cozonacilor, colacilor si mucenicilor, ale tuturor acelor bucate fara de care sarbatorile nu ar avea nici un gust.
Si cum povestea bucatelor neamului romanesc nu se opreste aici, aveti si un capitol special cu retete de la cei care l-au cunoscut si indragit pe Radu Anton Roman. Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci