Vineri, 27 august, ai volumul sapte si ultimul din colectia "Povestile bucatariei romanesti”. O editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in bucataria ta "Retete de Colectie”. O noua serie de carti exceptionale marca Jurnalul National.
Cu volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ritualice care le insotesc, se incheie seria "Povestilor bucatariei romanesti”, adevarata Biblie a gatsronomiei nationale, scrisa de Radu Anton Roman. Traditia crestina asociaza cu bucurie marilor sarbatori religioase si anumite mancaruri, azi mai mult sau mai putin sacralizate. De data aceasta veti afla povestile si retetele mielului Pastilor si ale porcului de Craciun, ale cozonacilor, colacilor si mucenicilor, ale tuturor acelor bucate fara de care sarbatorile nu ar avea nici un gust.
Si cum povestea bucatelor neamului romanesc nu se opreste aici, aveti si un capitol special cu retete de la cei care l-au cunoscut si indragit pe Radu Anton Roman. Spor la gatit!
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacVreti si voi un mic dejun sau chiar si o cina sanatoasa cu paine, oua si sunca si fara pic de ulei? Suna bine, nu-i asa? Cu...
Mic dejun cu Breville Panini MakerDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii