O alegere deosebita pentru o bucatarie moderna

(0)
postat de
Gama de cuțite Edge, de la Fiskars, întrunește toate calitățile pentru a mulțumi chiar și cei mai pretențioși bucătari. Modernă și universală, gama Edge urmează tendințele din design, printr-un obiect neted, negru complet, cu un detaliu portocaliu, pentru a crea un nou look, plin de energie, pentru bucătărie.Gama de șapte cuțite combină influențe atât din bucătăria Estică cât și din cea Vestică. Astfel, există cuțite cu funcții diferite cu lame inspirate din tradițiile japoneză și europeană. Trecerea ușoară dintre mâner și lamă permite utilizarea diferitelor stiluri de tăiere și fac cuțitul foarte ușor de manevrat. De asemenea, mânerele turnate prin injecție păstrează igiena din zone de trecere către lamă. Învelișul sporește durabilitatea și ajută la o curățare ușoară. Lama groasă de 2.3 mm permite control și o tăiere fină. Cuțitele Fiskars Edge pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Design Danez

Gama de cuțite Fiskars Edge poartă semnătură designerului danez Tobias Wandrup, omul din spatele multor alte cuțite de succes Fiskars cum ar fi FunctionalForm și Fuzion. Wandrup face design pentru Fiskars încă din anii ’90, iar lucrările sale includ, de exemplu, premiul Red Dot pentru designul gamei de cuțite FunctionalForm. Tobias Wandrup lucrează ca designer freelancer și este de asemenea partener ...
în agenția de design  Ørgreen. Ca designer, Wandrup este inspirat de produse ce includ elementul mișcării.“Mă simt intrigat de energia pe care o au obiectele aflate în mișcare, precum mașini, avioane, dar și cuțite. Acestea au multă energie în ele. Mă inspiră, din moment ce baza designului meu o reprezintă idea de funcționalitate: dacă te miști sau reacționezi cu ajutorul unui echipament tehnic sau a unei unelte de bucătărie, ar trebui să ai o unealtă care este perfectă pentru scopul tău.

 

Pentru noua gamă de cuțite, Wandrup a căutat o formă modernă, universală și originală Fiskars.“Cuțitul este una dintre cele mai importante unelte din casă. Există o întreagă tradiție pentru acest produs; cuțitele sunt cunoscute încă de la începuturile omenirii, de aceea este foarte dificil să le aduci un look nou. Am vrut să adaug puțin suflet, așa cum au cuțitele lucrate manual.”

“Cred că această gamă se poate mândri că reprezintă un adevărat produs Fiskars - are simplitate și energie. Îmi doresc să fac lucruri autentice pentru Fiskars, dar în același timp doresc să lărgesc limitele brandului spre noi orizonturi. Fiskars are curajul de a dezvolta mai departe brandul, iar acestă gamă este un foarte bun exemplu.”
recomandari

Acest trend se poziționează undeva la mijloc, între cinele formale și mâncatul unei pizza direct din ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.