Premiile Oscar in retete

Premiile Oscar in retete

O echipa formata din 300 de oameni, bucatari si ajutoare deopotriva vor pregati putin peste 50 de feluri de mancare, ce vor fi servite de peste 650 de chelneri. Cuvantul care ar descrie meniul petrecerii de dupa decernarea premiilor Oscar este varietatea. "In acest an la Premiile Oscar veti vedea, logic, o multime de filme pe care nu le-ati mai vazut - in fiecare an se fac filme noi. La fel este si in privinta noastra. Anul acesta vom servi o multime de feluri de mancare in miniatura, combinatii extraordinare si pe toate gusturile, la fel ca si filmele. De asemenea vom merge si pe ideea de confort - vom servi feluri de mancare pe care invitatii nostri le cunosc foarte bine cum ar fi placinta de pui la oala sau macaroanele cu branza (macaroni and cheese)", a declarat Wolfgang Puck. Celebrul bucatar impreuna cu Matt Bencivenga vor crea meniul ce va include aperitive cu somon afumat si caviar in forma celebrelor statuete, mini burgeri cu vita Kobe cu branza cheddar imbatranita, salata de napi si anghinare, pachetele de primavara cu sos dulce-acrisor, portii mici si diferite, potrivite pentru orice gust. Iata cateva dintre felurile de mancare se vor fi in meniu: 1. Feluri de aperitive servite in sala Tartar de somon in con de susan cu ghimbir murat Mini burgeri cu vita Kobe, cheddar si sos remoulade Pachetele de primavara cu sos dulce-iute Statuete Oscar din somon afumat cu caviar si marar Mini pizza vegetariana cu pesto si legume la gratar Conuri caprese cu busuioc Creveti crocanti in fulgi de cocos Rata Wonton Conuri pizza cu somon afumat 2. Aperitive servite la masa Salata japoneza cu mini piersici Salata de pui, rata wontos cu dressing chinezesc de mustar Salata de napi cu anghinare pe gratar si vinegreta de lamaie Salata de sfecla, mar si nuci picante 3. Feluri de mancare calde Placinta de pui la oala cu trufe Tortellini cu alune de padure si trufe albe Cartofi copti cu caviar Macaroni and Cheese cu trufe Homar cu sos de fasole neagra Placinta ciobanului cu miel 4. Deserturi Cherry on top (budinca de ciocolata, cirese, crumble de ciocolata si crema de vanilie) Mango Crumble Bomboane (martipan din zmeura, lychee si ciocolata cu lapte) Bulgari de zapada (galuste din bezele cu ghimbir, serbet de cassis, confetti din macarons cu kavanda, afine) Sufle de ciocolata cu inghetata espresso Macarons Huckleberry Panglici de cheata cu struguri Creme Brulee de ciocolata cu zmeura   Sursa meniu si foto: Wolfgang Puck      

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci