La ocaziile cu adevarat speciale, cel mai bun este un tort facut chiar de tine; nu este deloc greu si nici nu iti va lua foarte mult timp. Tot ce ai nevoie este putina creativitate, o bucatarie utilata si pasiunea pentru gatit.
In primul rand, este nevoie de un blat: fie facut in casa, sau cumparat, pe care il vei taia si insiropa; cand ai terminat de insiropat, adaugi crema, in straturi mai subtiri sau mai groase, in functie de cum iti doresti tu sa fie de consistent tortul tau. Nu uita sa te gandesti si la modul in care vei decora tortul; daca alegi varianta cu martipan, acesta trebuie amestecat cu zahar praf, colorat dupa placere si modelat la fel.
Mai multe detalii privind realizarea pas cu pas a unui tort delicios gasesti pe Culinar.ro Forum (Adriana Nicoleta, Membru Culinar.ro Forum).
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii