Trucuri pentru un mic dejun delicios

(0)
admin postat de
 

Omleta

Omleta perfecta este usor de obtinut, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de cateva reguli: incinge tigaia foarte bine inainte de a pune oul, pentru ca acesta sa se gateasca in doar cateva secunde si sa aiba consistenta perfecta. Gateste intr-o tigaie in care mancarea sa nu se lipeasca si ai grija sa fie 100% curata. Foloseste o spatula speciala, rezistenta la caldura, pentru a scoate omleta din tigaie. Exista spatule din cauciuc, create pentru a-ti usura munca in bucatarie.

 

Painea prajita

Te-ai intrebat vreodata cum de painea prajita de la restaurant este atat de dulce si rumenita, fara sa fie arsa? Iata cum sa o prepari: prajeste-o in unt si adauga, atunci cand topesti untul, putin zahar brun, scortisoara si putina sare. Cand untul incepe sa capete o consistenta spumoasa, pune painea in tigaie si nu o misca pana cand o intorci pe partea cealalta.



Clatitele

Cele mai bune si usoare clatite sunt cele preparate din lapte batut si bicarbonat de sodiu, acestea formand mici bule de aer care interactioneaza cu glutenul din faina si ofera aluatului consistenta perfecta. Amesteca rapid aluatul, fara sa il bati foarte mult, si toarna-l imediat in tigaie pentru un rezultat delicios.

 

Cerealele

Adauga laptele peste cereale chiar inainte de a le manca, pentru a le pastra consistenta crocanta si aroma.
Alte articole cu:
retete pentru micul dejun
recomandari

Cea mai importanta masa a zilei nu trebuie sa fie doar delicioasa, ci si echilibrata in carbohidrati, grasimi ...

citește—

Pe masura ce copilul tau incepe sa manance mancare solida, micul dejun va deveni un mijloc tot mai important ...

citește—

  De cele mai multe ori bem o cafea pe fuga, fumam sau mancam o gogoasa in drum spre serviciu. ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite