Tv Paprika îl aduce din nou în prim-plan pe carismaticul şi îndrăgitul Antonio Passarelli, care ne va împărtăşi secrete şi reţete în noua producţie locală „Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli” ce va avea premiera pe 18 iulie de la ora 16:00. În fiecare episod se prepară 2 rețete: una dulce și una sărată. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbată şi duminică de la ora 16:00. Antonio a mers şi a fost “ajutor de bucătar”, dar bunicuţele noastre au gătit reţete tradiţionale pe care le ştiu de la străbunele lor. Astfel, vor fi prezentate pe lângă reţetele străvechi româneşti, reţete sârbeşti, săseşti sau ungureşti. Pe Antonio Passarelli îl cunoaştem ca un om plin de umor şi de voie-bună. Cum se va descurca şi cum va găti împreună cu partenerele sale, bunicile, veţi afla numai urmărind la Tv Paprika pe parcursul celor 10 episoade, noua producţie locală. Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli (10x30min) - Producţie locală Premiera: 18 iulie, 16:00 Ideea principală a emisiunii este aceea de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, care ne duce cu gândul la weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru, Antonio Passarelli va călători prin țară și va vizita diferite locații care păstrează și în ziua de azi tradiții în gastronomie. Pe lângă prăjiturile tradiționale din bucătăria românească, le vom cunoaște şi pe cele ale regiunilor din țară sau chiar ale altor naționalități, care au influențat bucătăria noastră. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele le-au învățat de la bunica sau străbunica. Rolul prezentatorului va fi de ”ajutor-bucătar” lângă bunici. Antonio Passarelli, ne invită să aflăm povestea prăjiturilor, tehnici şi practici din bucătărie. În fiecare episod se prepară 2 rețete, una dulce și una sărată. Rețetele au povestea lor, sunt tradiționale pentru fiecare regiune în parte, sunt vechi, transmise din generaţie în generaţie, sunt preferatele familiei, se pregătesc la nunți şi diferite ocazii sau folosesc ingrediente din propria grădină.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii