Cea mai simpla si de efect schimbare in bucatarie este schimbarea farfuriilor si tacamurilor! Ia-ti unele mai colorate si mai atragatoare, si vei vedea cum prinde viata insasi inima casei tale. Daca vrei sa faci o schimbare in domeniul accesoriilor, atunci poti apela la farfuriile decorative in culori vii, deschise sau cu imprimeuri florale. Daca si suporturile sunt in ton cu acestea, cu atat mai bine!
Si fata de masa e in stare sa dea tonul, atunci cand e aleasa reusit. Tesaturile in culori de vara pentru fata de masa, transparente sau usor stralucitoare, cele in carouri alb-rosii italienesti si cele din bumbac bej, vor schimba spre bine atmosfera. Decoreaza bucataria in tonuri calde de vara, alege o tema care iti surade flori, fluturi, fructe. Noul sezon este caracterizat de lumina, spatiu, inaltime si modele florale.
Vara inseamna viata, culori calde, placute, proaspete! Nu te sfii sa apelezi la galben-pai, verde deschis, lila sau bleu - sunt culorile care iti vor aduce si zambetul pe buze.
Nu este nevoie sa schimbi cu totul bucataria ta, mici modificari semnificative sunt de ajuns - un singur obiect poate modifica cu totul bucataria! Schimba ceva care voiai sa faci de mult timp si nu ai indraznit pana acum! Pune pe rafturi, pe masa, peste tot, cat mai multe vaze colorate, sau improvizate cu flori proaspete, schimba draperiile cu perdele noi, cu motive florale, lipeste pe dulapurile tale motive florale, gargarite, fluturasi etc.
Decoreaza si indrazneste sa-ti creezi un stil propriu pentru bucataria ta! In plus, e foarte placut si relaxant sa-ti desfasori talentele artistice, indiferent de rezultate.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaSunt un fel de işlere puţin modificate.Au fost foarte bune,poate doar ciocolata cam prea amăruie pentru gustul nostru.O...
Biscuiţi cu nucă şi ciocolatăIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii