Dieta Alexandrei Dinu

Vedeta recunoaste ca in perioada Sarbatorilor nu se poate abtine de la sarmale si cozonac si ca in weekend-uri mananca "de toate", fara sa faca excese, insa isi mentine silueta cu ajutorul sportului si a unei diete personalizate, pe care o urmeaza cu sfintenie pe tot parcursul anului.
Daca vrei sa afli secretul frumusetii Alexandrei, Culinar.ro iti dezvaluie dieta-minune pe care o urmeaza vedeta.
Mic dejun: Alexandra are de ales 2-3 produse din cele de mai jos: fructe de sezon, ceai verde, un ou fara galbenus, sunca de curcan, paine facuta din apa si faina (fara drojdie) cu miere sau dulceata.
Pranz:
Incepe masa cu o portie consistenta de legume fierte: spanac, brocoli, dovlecei, conopida, salata verde.
Ex: fierbe spanac in apa si putin ulei de masline si adauga chili si usturoi.
Dupa legume, poti manca putin peste la cuptor sau carne de pui pe gratar cu rozmarin sau foarta cu sos de rosii si ardei.
Alexandra recunoaste ca o data pe saptamana isi permite sa manance si un snitel, insa nu il face decat cu putin ou si pesmet.
Gustare:
Fructe de sezon sau daca ii este foarte foame, o bucatica de parmezan.
Cina:
Ca si la pranz, incepe masa cu o portie generoasa de legume sau cu o salata si apoi mananca peste, sushi sau mancare gatita de fasole verde.
Desi in weekend-uri are "libertate" totala si mananca paste si chiar dulciuri, Alexandra recunoaste ca merge des la sala, face plimbari lungi si in general, are o viata activa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Toba de porc
1
Aperitive cu carne

Toba de porc

Toba de porc este o reteta romaneasca ce se pregateste la taierea porcului sau la Ignat. Reteta de toba de porc poate fi...

Toba de porc
Sarlota cu fructe de sezon
2
Prajituri

Sarlota cu fructe de sezon

Pentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in...

Sarlota cu fructe de sezon
Punch cu soc si gin
3
Punch-uri

Punch cu soc si gin

Punch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut

Punch cu soc si gin
Punch cu lapte
4
Punch-uri

Punch cu lapte

Se topeste intr-o oala curata pe foc mic zahar cu apa. Se adauga romul, cognacul, iar cand e gata sa clocoteasca, laptele...

Punch cu lapte
Prajitura cu glazura de zmeura
5
Prajituri

Prajitura cu glazura de zmeura

Un blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!

Prajitura cu glazura de zmeura
Parteneri
Reteta de saratele cu cascaval
Bucataras.RO

Reteta de saratele cu cascaval

Inainte de Craciun, mi-a aratat cineva aceasta reteta pe un site unguresc, receptneked.hu, zicand ca vrea sa le incerce. Si...

Reteta de saratele cu cascaval
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni