Vedeta recunoaste ca in perioada Sarbatorilor nu se poate abtine de la sarmale si cozonac si ca in weekend-uri mananca "de toate", fara sa faca excese, insa isi mentine silueta cu ajutorul sportului si a unei diete personalizate, pe care o urmeaza cu sfintenie pe tot parcursul anului.
Daca vrei sa afli secretul frumusetii Alexandrei, Culinar.ro iti dezvaluie dieta-minune pe care o urmeaza vedeta.
Mic dejun: Alexandra are de ales 2-3 produse din cele de mai jos: fructe de sezon, ceai verde, un ou fara galbenus, sunca de curcan, paine facuta din apa si faina (fara drojdie) cu miere sau dulceata.
Pranz:
Incepe masa cu o portie consistenta de legume fierte: spanac, brocoli, dovlecei, conopida, salata verde.
Ex: fierbe spanac in apa si putin ulei de masline si adauga chili si usturoi.
Dupa legume, poti manca putin peste la cuptor sau carne de pui pe gratar cu rozmarin sau foarta cu sos de rosii si ardei.
Alexandra recunoaste ca o data pe saptamana isi permite sa manance si un snitel, insa nu il face decat cu putin ou si pesmet.
Gustare:
Fructe de sezon sau daca ii este foarte foame, o bucatica de parmezan.
Cina:
Ca si la pranz, incepe masa cu o portie generoasa de legume sau cu o salata si apoi mananca peste, sushi sau mancare gatita de fasole verde.
Desi in weekend-uri are "libertate" totala si mananca paste si chiar dulciuri, Alexandra recunoaste ca merge des la sala, face plimbari lungi si in general, are o viata activa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i...
Aperitiv cu dovlecel si soiaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii