Vedeta
recunoaste ca in perioada Sarbatorilor nu se poate abtine de la
sarmale si cozonac si ca in weekend-uri mananca "de toate",
fara sa faca excese, insa isi mentine silueta cu ajutorul sportului
si a unei diete personalizate, pe care o urmeaza cu sfintenie pe tot
parcursul anului.
Daca
vrei sa afli secretul frumusetii Alexandrei, Culinar.ro iti dezvaluie
dieta-minune pe care o urmeaza vedeta.
Mic
dejun: Alexandra are de ales 2-3 produse din cele de mai jos: fructe
de sezon, ceai verde, un ou fara galbenus, sunca de curcan, paine
facuta din apa si faina (fara drojdie) cu miere sau dulceata.
Pranz:
Incepe
masa cu o portie consistenta de legume fierte: spanac, brocoli,
dovlecei, conopida, salata verde.
Ex:
fierbe spanac in apa si putin ulei de masline si adauga chili si
usturoi.
Dupa
legume, poti manca putin peste la cuptor sau carne de pui pe gratar
cu rozmarin sau foarta cu sos de rosii si ardei.
Alexandra
recunoaste ca o data pe saptamana isi permite sa manance si un
snitel, insa nu il face decat cu putin ou si pesmet.
Gustare:
Fructe
de sezon sau daca ii este foarte foame, o bucatica de parmezan.
Cina:
Ca
si la pranz, incepe masa cu o portie generoasa de legume sau cu o
salata si apoi mananca peste, sushi sau mancare gatita de fasole
verde.
Desi
in weekend-uri are "libertate" totala si mananca paste si
chiar dulciuri, Alexandra ...
recunoaste ca merge des la sala, face
plimbari lungi si in general, are o viata activa.
plimbari lungi si in general, are o viata activa.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe