Dieta Alexandrei Dinu

Vedeta recunoaste ca in perioada Sarbatorilor nu se poate abtine de la sarmale si cozonac si ca in weekend-uri mananca "de toate", fara sa faca excese, insa isi mentine silueta cu ajutorul sportului si a unei diete personalizate, pe care o urmeaza cu sfintenie pe tot parcursul anului.
Daca vrei sa afli secretul frumusetii Alexandrei, Culinar.ro iti dezvaluie dieta-minune pe care o urmeaza vedeta.
Mic dejun: Alexandra are de ales 2-3 produse din cele de mai jos: fructe de sezon, ceai verde, un ou fara galbenus, sunca de curcan, paine facuta din apa si faina (fara drojdie) cu miere sau dulceata.
Pranz:
Incepe masa cu o portie consistenta de legume fierte: spanac, brocoli, dovlecei, conopida, salata verde.
Ex: fierbe spanac in apa si putin ulei de masline si adauga chili si usturoi.
Dupa legume, poti manca putin peste la cuptor sau carne de pui pe gratar cu rozmarin sau foarta cu sos de rosii si ardei.
Alexandra recunoaste ca o data pe saptamana isi permite sa manance si un snitel, insa nu il face decat cu putin ou si pesmet.
Gustare:
Fructe de sezon sau daca ii este foarte foame, o bucatica de parmezan.
Cina:
Ca si la pranz, incepe masa cu o portie generoasa de legume sau cu o salata si apoi mananca peste, sushi sau mancare gatita de fasole verde.
Desi in weekend-uri are "libertate" totala si mananca paste si chiar dulciuri, Alexandra recunoaste ca merge des la sala, face plimbari lungi si in general, are o viata activa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Briose cu ciocolata
3
Prajituri

Briose cu ciocolata

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...

Briose cu ciocolata
Mohnkipferl - Cornulete cu mac
4
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Mohnkipferl - Cornulete cu mac

Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...

Mohnkipferl - Cornulete cu mac
Napolitane cu cacoa si menta
5
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Napolitane cu cacoa si menta

ALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...

Napolitane cu cacoa si menta
Parteneri
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!