Program TV Paprika octombrie

(0)
admin postat de


 

 

Marea escapadă în vie

Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:50



Vă invităm să aflați tot ce doriți despre vin. Într-o manieră antrenantă, somelierul francez Olivier Magny scoate dopul și eliberează misterele vinului, apoi vă invită într-o escapadă în vie. În timp ce vizitează superbele vii de la Burgundia la Bordeaux, Olivier dezvăluie misterul varietăţilor şi originilor câtorva dintre cele mai populare vinuri şi ne explică secretul unei licori de succes. El oferă sfaturi şi sugestii pentru degustarea vinului, pe care oricine le poate aplica în viaţa cotidiană. Tot Oliver ne explică ce tip de vin ar trebui să servim la prima întâlnire sau ce tip de șampanie completează perfect un anumit fel de mâncare. Împreună cu el coborâm în cramele vedetelor și explorăm soiurile lor preferate. Cu veselia, încântarea şi priceperea caracteristică, Olivier îmbracă istoria şi cultura vinului cu amuzament şi cu un entuziasm molipsitor.

 

 

 

 

Mâncarea mexicană în varianta uşoară

Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:20

 

Thomasina Miers vă învață cum puteți să vă depășiți teama de a încerca să preparați rețete din bucătăria mexicană. Experienţa ei în calitate de bucătar-şef şi proprietar al restaurantelor Wahaca este pusă în valoare în timp ce ea călătoreşte în Mexic ...
ca să împărtăşească sugestii şi informaţii culinare cu localnicii. Asumându-şi rolul de ghid, Thomasina ne călăuzeşte prin misterele culinare mexicane şi ne arată cât de uşor pot fi adaptate și reproduse aceste mâncăruri delicioase în propriile bucătării.

 









Secretele unui bucătar-şef de restaurant

Din 1 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 22:20

Anne Burrell transformă felurile sofisticate pe care le servim la restaurante în mâncăruri uluitoare care pot fi preparate acasă. Cu lecţiile învăţate și cu multă pasiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese deosebite pentru musafirii voștri. Anne vă învață mici secrete și trucuri pentru ca mâncarea să arate ca cea servită în restaurante.

Având-o pe Anne drept ghid, emisiunea ”Secretele unui bucătar-şef de restaurant” vă transformă masa în cea mai mare atracţie din oraş!

 

 
recomandari

Trebuie sa pregatesti o cina fastuoasa sau vrei sa faci cadou o sticla de vin si ti- e greu sa te ...

citește—

Porumbul este piatra de temelie a acestei bucatarii. El apare in aproape orice reteta: tortillas, enchiladas, ...

citește—

Anna Olson este foarte cunoscuta datorita stilului ei
culinar, care impresioneaza prin simplitate si ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite