Program TV Paprika octombrie

Program TV Paprika octombrie

    Marea escapadă în vie Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:50 Vă invităm să aflați tot ce doriți despre vin. Într-o manieră antrenantă, somelierul francez Olivier Magny scoate dopul și eliberează misterele vinului, apoi vă invită într-o escapadă în vie. În timp ce vizitează superbele vii de la Burgundia la Bordeaux, Olivier dezvăluie misterul varietăţilor şi originilor câtorva dintre cele mai populare vinuri şi ne explică secretul unei licori de succes. El oferă sfaturi şi sugestii pentru degustarea vinului, pe care oricine le poate aplica în viaţa cotidiană. Tot Oliver ne explică ce tip de vin ar trebui să servim la prima întâlnire sau ce tip de șampanie completează perfect un anumit fel de mâncare. Împreună cu el coborâm în cramele vedetelor și explorăm soiurile lor preferate. Cu veselia, încântarea şi priceperea caracteristică, Olivier îmbracă istoria şi cultura vinului cu amuzament şi cu un entuziasm molipsitor.         Mâncarea mexicană în varianta uşoară Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:20   Thomasina Miers vă învață cum puteți să vă depășiți teama de a încerca să preparați rețete din bucătăria mexicană. Experienţa ei în calitate de bucătar-şef şi proprietar al restaurantelor Wahaca este pusă în valoare în timp ce ea călătoreşte în Mexic ca să împărtăşească sugestii şi informaţii culinare cu localnicii. Asumându-şi rolul de ghid, Thomasina ne călăuzeşte prin misterele culinare mexicane şi ne arată cât de uşor pot fi adaptate și reproduse aceste mâncăruri delicioase în propriile bucătării.   Secretele unui bucătar-şef de restaurant Din 1 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 22:20 Anne Burrell transformă felurile sofisticate pe care le servim la restaurante în mâncăruri uluitoare care pot fi preparate acasă. Cu lecţiile învăţate și cu multă pasiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese deosebite pentru musafirii voștri. Anne vă învață mici secrete și trucuri pentru ca mâncarea să arate ca cea servită în restaurante. Având-o pe Anne drept ghid, emisiunea ”Secretele unui bucătar-şef de restaurant” vă transformă masa în cea mai mare atracţie din oraş!    

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos