Marea escapadă în vie Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:50 Vă invităm să aflați tot ce doriți despre vin. Într-o manieră antrenantă, somelierul francez Olivier Magny scoate dopul și eliberează misterele vinului, apoi vă invită într-o escapadă în vie. În timp ce vizitează superbele vii de la Burgundia la Bordeaux, Olivier dezvăluie misterul varietăţilor şi originilor câtorva dintre cele mai populare vinuri şi ne explică secretul unei licori de succes. El oferă sfaturi şi sugestii pentru degustarea vinului, pe care oricine le poate aplica în viaţa cotidiană. Tot Oliver ne explică ce tip de vin ar trebui să servim la prima întâlnire sau ce tip de șampanie completează perfect un anumit fel de mâncare. Împreună cu el coborâm în cramele vedetelor și explorăm soiurile lor preferate. Cu veselia, încântarea şi priceperea caracteristică, Olivier îmbracă istoria şi cultura vinului cu amuzament şi cu un entuziasm molipsitor. Mâncarea mexicană în varianta uşoară Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:20 Thomasina Miers vă învață cum puteți să vă depășiți teama de a încerca să preparați rețete din bucătăria mexicană. Experienţa ei în calitate de bucătar-şef şi proprietar al restaurantelor Wahaca este pusă în valoare în timp ce ea călătoreşte în Mexic ca să împărtăşească sugestii şi informaţii culinare cu localnicii. Asumându-şi rolul de ghid, Thomasina ne călăuzeşte prin misterele culinare mexicane şi ne arată cât de uşor pot fi adaptate și reproduse aceste mâncăruri delicioase în propriile bucătării. Secretele unui bucătar-şef de restaurant Din 1 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 22:20 Anne Burrell transformă felurile sofisticate pe care le servim la restaurante în mâncăruri uluitoare care pot fi preparate acasă. Cu lecţiile învăţate și cu multă pasiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese deosebite pentru musafirii voștri. Anne vă învață mici secrete și trucuri pentru ca mâncarea să arate ca cea servită în restaurante. Având-o pe Anne drept ghid, emisiunea ”Secretele unui bucătar-şef de restaurant” vă transformă masa în cea mai mare atracţie din oraş!
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob Pascalo salata lejera si foarte gustoasa
Salata de fasole cu ton si cascaveaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii