Importanta miscarii pentru sanatate si echilibrul interior

(0)
postat de
De asemenea avem nevoie şi de activitate fizică regulată, de puţină mişcare în fiecare zi, care să ne menţină în formă. Mai mult decât atât, hidratarea este esenţială pentru păstrarea echilibrului între corp şi minte , ne oferă mai multă energie, astfel încât putem face mai multe activităţi şi putem finaliza orice am început.

Activităţile sportive trebuie să fie nelipsite în fiecare zi, pentru că acestea elimină sedentarismul, un stil de viaţă care caracterizează din ce în ce mai multe persoane în ziua de astăzi. Activităţile fizice pot fi realizate sub orice formă, de la mersul pe jos până la alegerea unui sport care cere un efort fizic mai intens. Aceste activităţi sunt alese în funcţie de preferinţă, dar şi în funcţie de vârstă, condiţie fizică sau stare de sănătate.Mişcare înseamnă atât o simplă plimbare prin parc, cât şi spoturi care necesită o bună condiţie fizică precum înot, fotbal, baschet şi multe altele. Alte persoane pot alege forme mai uşoare de sport, precum exerciţiile de streching, pilates sau yoga, pe care le putem practica chiar acasă sau se pot orienta către forme mai distractive de activitate sportivă, aşa cum este dansul.

Mişcarea fizică trebuie să fie întodeauna însoţită de o hidratare corespunzătoare. Efortul fizic implică şi eliminarea de apă din organism sub ...
diferite forme, prin sudoare sau prin respiraţie. De aceea, de fiecare dată când practicăm un sport este esenţial să consumăm apă la intervale regulate de timp pentru că altfel poate interveni deshidratarea.

Cu alimentaţie sănătoasă, activitate fizică regulată şi nu în ultimul rând prin hidratare, ne menţinem echilibrul interior şi avem mai multă energie în fiecare zi.
Alte articole cu:
apa
recomandari

Un element important, ce nu trebuie niciodată neglijat, este calitatea apei. Studiile referitoare la efectele ...

citește—

Cea mai importantă caracteristică este zona de provenienţă. Apa de izvor este o apă extrasă dintr-o ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.