Caviarul si bunele maniere

(0)
admin postat de








Ceea ce trebuie sa stie, in

primul rand, o gazda care se ambitioneaza sa isi delecteze musafirii cu caviar,

este a aceasta delicatesa se serveste, de regula, fara ”insotitori”, foarte

rece, si, de preferinta intr-un castron non-metalic incorporat in interiorul

unui alt castron mai mare, umplut cu gheata. Farfuriile din metal si ustensilele

de argint ar trebui evitate din cauza efectului de oxidare, care poate da un

gust metalic caviarului. Alegeti sa-l serviti 

in ustensile confectionate din sticla, os, lemn, chiar si in banalul plastic,

sau, cine isi permite, in cele cu adevarat traditionale, sidef sau de aur.



Este recomandat, de asemenea,

caviarul  cu paine prajita sau crackeri nesarati. Desi unii bucatari considera ca nimic nu ar

trebui sa interfereze cu aroma de caviar, se poate risca alaturarea cu o felie

de  lamaie, un strop de smantana, sau o

idée de oua fierte (galbenusul si albusul  tocati separat), ceapa tocata. Aceiasi

specialisti contesta si faptul ca sampania ar fi alegerea cea mai buna pentru a

lubrifia gatlejul la o masa cu caviar, preferand vodka fina rece.



Aperitivul fin, indiferent

cat de mult ai putea fi tentat de aroma sa dulce, este considerat nepoliticos sa

mananci mai mult de  doua uncii, sau aproximativ

doua lingurite de caviar.
Alte articole cu:
smantana delicatese
recomandari

 
De-a lungul timpului, oamenii au stabilit o serie de reguli de buna purtare in diverse situatii: la o ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite