Masa
se aranjeaza in mijlocul camerei, se acopera cu o
fata de masa lunga, sa atarne aproape
pana la podea. La mijlocul mesei stau gustarile reci, sosurile
reci, untul, painea salate diverse, biscuiti, articole de
cofetarie, bauturi racoritoare, sucuri, apa minerala.
Pe marginea mesei se plaseaza paharele, bocalele, farfuriile pentru
gustari se pun una peste alta. Cutitele si furculitele
intra in vesela decorativa. Åžervetelele se
aranjeaza grupuri in cateva locuri. Florile se pun in
vaze inalte. La aceasta masa oaspetii singuri
isi i – aui farfurii si tacamuri, isi aleg
dupa preferinta felul de bucate – adica se autoservesc
singuri la masa din picioare sau pot sa se aseze.
„A
la fourchette” – indica ca pe masa in mod obligatoriu trebuie
sa fie gustari care se servesc cu ajutorul furculitei.
Masa de asemenea se acopera cu
fata de masa pana aproape de podea. Masa trebuie
sa fie mai inalta, decat mesele obisnuite pentru a
permite oaspetilor sa serveasca din picioare.
Paharele si bocalele pentru
bauturi racoritoare si alcoolice se aranjeaza in
forma de triunghi, iar sticla in mijlocul lor.
Farfuriile se aranjeaza una peste
alta la capatul mesei, servetelele – in suporturi.
Gustarile reci – la mijlocul mesei, astfel ca marginile mesei sa
ramana libere pentru vesela oaspetilor.
În salile mari se ...
se aranjeaza in mijlocul camerei, se acopera cu o
fata de masa lunga, sa atarne aproape
pana la podea. La mijlocul mesei stau gustarile reci, sosurile
reci, untul, painea salate diverse, biscuiti, articole de
cofetarie, bauturi racoritoare, sucuri, apa minerala.
Pe marginea mesei se plaseaza paharele, bocalele, farfuriile pentru
gustari se pun una peste alta. Cutitele si furculitele
intra in vesela decorativa. Åžervetelele se
aranjeaza grupuri in cateva locuri. Florile se pun in
vaze inalte. La aceasta masa oaspetii singuri
isi i – aui farfurii si tacamuri, isi aleg
dupa preferinta felul de bucate – adica se autoservesc
singuri la masa din picioare sau pot sa se aseze.
„A
la fourchette” – indica ca pe masa in mod obligatoriu trebuie
sa fie gustari care se servesc cu ajutorul furculitei.
Masa de asemenea se acopera cu
fata de masa pana aproape de podea. Masa trebuie
sa fie mai inalta, decat mesele obisnuite pentru a
permite oaspetilor sa serveasca din picioare.
Paharele si bocalele pentru
bauturi racoritoare si alcoolice se aranjeaza in
forma de triunghi, iar sticla in mijlocul lor.
Farfuriile se aranjeaza una peste
alta la capatul mesei, servetelele – in suporturi.
Gustarile reci – la mijlocul mesei, astfel ca marginile mesei sa
ramana libere pentru vesela oaspetilor.
În salile mari se ...
poate de
aranjat cateva mese „a la furchet”, fiecare la (6 – 8 persoane).
Distanta dintre mese trebuie sa fie de ≈ 1,5 m
Dupa gustarile reci se
serveste bucate coapte ( julienul). Åži la sfarsitul
desertului – cascaval cu fructe, jeleu, inghetata, apoi
cafea. Sfaturi practice pentru organizare puteti gasi aici.
aranjat cateva mese „a la furchet”, fiecare la (6 – 8 persoane).
Distanta dintre mese trebuie sa fie de ≈ 1,5 m
Dupa gustarile reci se
serveste bucate coapte ( julienul). Åži la sfarsitul
desertului – cascaval cu fructe, jeleu, inghetata, apoi
cafea. Sfaturi practice pentru organizare puteti gasi aici.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe