Andreea's Chinesefood blog, juratul nostru din campania organizata cu Philips a testat produsele si ne spune parerea ei despre ele. In cadrul campaniei "Castiga timp-Testeaza produsele Philips" , eu am avut ocazia sa testez in bucatarie 2 dintre cele mai noi si mai performante produse Philips. Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR 1855 Are un design placut, elegant, iar exteriorul este in doua culori care se potrivesc foarte bine: alb si rosu. Are un motor puternic de 700W, fapt ce face ca fructele sa fie stoarse foarte rapid. Cu toate acestea, nu este un storcator foarte mare si spatios, tocmai pentru a nu ocupa mult loc in bucatarie. Tocmai de aceea, el este mai inalt si cu forma rotunda, tocmai pentru a fi cat mai practic atunci cand este folosit. Storcatorul este prevazut cu ventuze care stau la baza, pentru a-i da stabilitate si siguranta in timpul stoarcerii. Fructele si legumele sunt stoarse foarte repede, nefiind chiar nevoie sa le taiem in bucati, datorita tubului de alimentare XL. Tubul are diametrul de 75 mm, prin urmare un mar, o para sau o sfecla medie pot fi introduse intregi, in tub fara probleme. Se pot stoarce orice fel de legume sau fructe, care au pulpa si miez subtire, ba chiar se pot stoarce si patrunjel, marar, spanac sau ghimbir. Eu am pregatit un delicios Cocktail cu pepene rosu si capsune: Ne trebuiesc: 200 g capsune proaspete 300 g pulpa pepene rosu 1/2 legatura menta proaspata cuburi de gheata Curatam capsunele de frunze si codite, pepenele il curatam de coaja si samburi. Punem bucatile de pepene si capsunele intregi in tubul de alimentare al storcatorului. Lasam storcatorul sa-si faca treaba, turnam sucul rezultat intr-o carafa, punem peste cuburile de gheata si garnisim cu menta proaspata. Cocktail exotic
1/2 ananas proaspat foarte copt 1 portocala 1 mango 1 bucata mica de ghimbir 1 fruct carambola frunze menta proaspata Mai intai curatam portocala de coaja si o stoarcem. Sucul rezultat il turnam intr-o tavita pentru cuburi de gheata si o dam la congelator. Curatam ananasul, fructul mango si bucata de ghimbir. Le stoarcem pe toate in storcator. Amestecam bine sucul rezultat si il turnam intr-un pahar inalt. Deasupra punem cuburile de gheata din sucul de portocale. Garnisim cu feliute de carambola si frunze de menta proaspata. Servim imediat!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii