Andreea's Chinesefood blog, juratul nostru din campania organizata cu Philips a testat produsele si ne spune parerea ei despre ele.
In cadrul campaniei "Castiga timp-Testeaza produsele Philips" , eu am avut ocazia sa testez in bucatarie 2 dintre cele mai noi si mai performante produse Philips.
Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR 1855
Are un design placut, elegant, iar exteriorul este in doua culori care se potrivesc foarte bine: alb si rosu.
Are un motor puternic de 700W, fapt ce face ca fructele sa fie stoarse foarte rapid. Cu toate acestea, nu este un storcator foarte mare si spatios, tocmai pentru a nu ocupa mult loc in bucatarie. Tocmai de aceea, el este mai inalt si cu forma rotunda, tocmai pentru a fi cat mai practic atunci cand este folosit.
Storcatorul este prevazut cu ventuze care stau la baza, pentru a-i da stabilitate si siguranta in timpul stoarcerii. Fructele si legumele sunt stoarse foarte repede, nefiind chiar nevoie sa le taiem in bucati, datorita tubului de alimentare XL.
Tubul are diametrul de 75 mm, prin urmare un mar, o para sau o sfecla medie pot fi introduse intregi, in tub fara probleme.
Se pot stoarce orice fel de legume sau fructe, care au pulpa si miez subtire, ba chiar se pot stoarce si patrunjel, marar, spanac sau ghimbir.
Eu am pregatit un delicios Cocktail cu pepene rosu si capsune:
/>
Ne trebuiesc:
200 g capsune proaspete
300 g pulpa pepene rosu
1/2 legatura menta proaspata
cuburi de gheata
Curatam capsunele de frunze si codite, pepenele il curatam de coaja si samburi. Punem bucatile de pepene si capsunele intregi in tubul de alimentare al storcatorului.
Lasam storcatorul sa-si faca treaba, turnam sucul rezultat intr-o carafa, punem peste cuburile de gheata si garnisim cu menta proaspata.
Cocktail exotic
1/2 ananas proaspat foarte copt
1 portocala
1 mango
1 bucata mica de ghimbir
1 fruct carambola
frunze menta proaspata
Mai intai curatam portocala de coaja si o stoarcem. Sucul rezultat il turnam intr-o tavita pentru cuburi de gheata si o dam la congelator.
Curatam ananasul, fructul mango si bucata de ghimbir. Le stoarcem pe toate in storcator. Amestecam bine sucul rezultat si il turnam intr-un pahar inalt.
Deasupra punem cuburile de gheata din sucul de portocale.
Garnisim cu feliute de carambola si frunze de menta proaspata. Servim imediat!
Ne trebuiesc:
200 g capsune proaspete
300 g pulpa pepene rosu
1/2 legatura menta proaspata
cuburi de gheata
Curatam capsunele de frunze si codite, pepenele il curatam de coaja si samburi. Punem bucatile de pepene si capsunele intregi in tubul de alimentare al storcatorului.
Lasam storcatorul sa-si faca treaba, turnam sucul rezultat intr-o carafa, punem peste cuburile de gheata si garnisim cu menta proaspata.
Cocktail exotic
1/2 ananas proaspat foarte copt
1 portocala
1 mango
1 bucata mica de ghimbir
1 fruct carambola
frunze menta proaspata
Mai intai curatam portocala de coaja si o stoarcem. Sucul rezultat il turnam intr-o tavita pentru cuburi de gheata si o dam la congelator.
Curatam ananasul, fructul mango si bucata de ghimbir. Le stoarcem pe toate in storcator. Amestecam bine sucul rezultat si il turnam intr-un pahar inalt.
Deasupra punem cuburile de gheata din sucul de portocale.
Garnisim cu feliute de carambola si frunze de menta proaspata. Servim imediat!
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe