Andreea's Chinesefood blog, juratul nostru din campania organizata cu Philips a testat produsele si ne spune parerea ei despre ele. In cadrul campaniei "Castiga timp-Testeaza produsele Philips" , eu am avut ocazia sa testez in bucatarie 2 dintre cele mai noi si mai performante produse Philips. Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR 1855 Are un design placut, elegant, iar exteriorul este in doua culori care se potrivesc foarte bine: alb si rosu. Are un motor puternic de 700W, fapt ce face ca fructele sa fie stoarse foarte rapid. Cu toate acestea, nu este un storcator foarte mare si spatios, tocmai pentru a nu ocupa mult loc in bucatarie. Tocmai de aceea, el este mai inalt si cu forma rotunda, tocmai pentru a fi cat mai practic atunci cand este folosit. Storcatorul este prevazut cu ventuze care stau la baza, pentru a-i da stabilitate si siguranta in timpul stoarcerii. Fructele si legumele sunt stoarse foarte repede, nefiind chiar nevoie sa le taiem in bucati, datorita tubului de alimentare XL. Tubul are diametrul de 75 mm, prin urmare un mar, o para sau o sfecla medie pot fi introduse intregi, in tub fara probleme. Se pot stoarce orice fel de legume sau fructe, care au pulpa si miez subtire, ba chiar se pot stoarce si patrunjel, marar, spanac sau ghimbir. Eu am pregatit un delicios Cocktail cu pepene rosu si capsune: Ne trebuiesc: 200 g capsune proaspete 300 g pulpa pepene rosu 1/2 legatura menta proaspata cuburi de gheata Curatam capsunele de frunze si codite, pepenele il curatam de coaja si samburi. Punem bucatile de pepene si capsunele intregi in tubul de alimentare al storcatorului. Lasam storcatorul sa-si faca treaba, turnam sucul rezultat intr-o carafa, punem peste cuburile de gheata si garnisim cu menta proaspata. Cocktail exotic
1/2 ananas proaspat foarte copt 1 portocala 1 mango 1 bucata mica de ghimbir 1 fruct carambola frunze menta proaspata Mai intai curatam portocala de coaja si o stoarcem. Sucul rezultat il turnam intr-o tavita pentru cuburi de gheata si o dam la congelator. Curatam ananasul, fructul mango si bucata de ghimbir. Le stoarcem pe toate in storcator. Amestecam bine sucul rezultat si il turnam intr-un pahar inalt. Deasupra punem cuburile de gheata din sucul de portocale. Garnisim cu feliute de carambola si frunze de menta proaspata. Servim imediat!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor...
Prajitura cu mere la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii