Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de arta culinara revine cu o noua editie

Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de arta culinara revine cu o noua editie

Food Bloggers Conference reuneste pe 13 iunie la JW Marriott Hotel Bucuresti chefs de renume, creatori de continut indragiti si specialisti in promovare online pentru o noua calatorie savuroasa prin lumea gastronomiei. Noua editie propune un meniu cu tendinte proaspete din industrie, secrete din bucataria unor nume importante din sfera culinara locala si sfaturi utile pentru cresterea vizibilitatii in social media.

Creatori de continut recunoscuti vor impartasi experiente, idei noi si strategii importante pentru autenticitate in mediul online. Participantii vor descoperi cum pot ajunge eficient la publicul lor prin abordari creative, evenimentul fiind o sursa de inspiratie pentru comunitatea creatorilor de continut culinar.

Noutatile din lumea gastronomiei la superlativ vor fi aduse in prim-plan de chefs larg apreciati in industrie. Profesionisti de top vor impartasi sfaturi utile pentru pasionatii de gatit, dar si povesti delicioase din bucataria lor. Activari picante vor surprinde simturile participantilor, in timp ce pauzele vor oferi prilejul ideal pentru networking de calitate intr-o atmosfera de cinci stele.

Conferinta se va incheia cu o sesiune aplicata, ce isi propune sa vina in ajutorul creatorilor cu noi solutii pentru provocarile din social media. Specialisti cu experienta in promovarea online vor prezenta tactici dovedite si instrumente utile pentru cresterea vizibilitatii.

Pe scena editiei de vara Food Bloggers Conference 2023 vor urca:

  • Geanina Staicu-Avram (Content Creator, Jamilacuisine)
  • Roxana Blenche (Chef, Fayn Urban Eatery)
  • Flaviu Muresan (Chef, Marmorosch Bucharest Autograph Collection)
  • Mihaela Sava (Content Creator, Prajiturela)
  • Andreea Grecu (Content Creator, Tastebazaar)
  • Ionut Gagiu (Head Chef, Atra Doftana)
  • Andreea Corb (Content Creator)
  • Alexandru Dumitru (Chef, La Hambar & Singureni Manor)
  • Simona Trusca (Content Creator, About Food And More)
  • Robert Dumitru (Managing Partner, mth Digital)
  • Oana Vasilica (Team Leader, Canopy)
  • Geanina Radulescu (Influential Marketing Director, Squad Influencers)
  • Mihaela Zamfir (PPC Consultants Team Leader, WebDigital)
  • Gabriel Gavrilescu (Antreprenor & Consultant HoReCa)
  • Robert Feraru (Managing Partner & Social Media Expert, Kooperativa 2.0)

Evenimentul se va desfasura pentru prima data exclusiv offline, cu participare doar in sala de conferinta de la JW Marriott Hotel Bucuresti. Pentru inscrieri, consultati site-ul evenimentului: www.foodbloggers.ro. Pentru a fi la curent noutatile editiei, urmariti pagina oficiala de Facebook si de Instagram.

Food Bloggers Conference 2023 | Summer Edition este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu Lidl Romania si cu sprijinul Kenwood, Shan’Shi, Paste Baneasa.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminare proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia