CONCURS: Cea mai grozava retetea de POST

Dragii nostri,

Culinar.ro va invita sa va dovediti bogatia de idei culinare, puse in practica in cele mai grozave retete de post.

Duminica, 15 noiembrie, incepe Postul Craciunului. Acesta dureaza 40 de zile, pana pe 25 decembrie, astfel incat aceia dintre noi care decid sa tina post vor alege cu grija meniul in aceasta perioada. Pe langa semnificatia religioasa a postului, respectarea acestuia este benefica pentru organism, avand si rol de detoxifiere.

Lipsa ingredientelor "de dulce" nu este insa un impediment pentru cei care stiu sa gateasca cu iscusinta mancaruri delicioase de post. Retetele de post sunt deseori surprinzator de gustoase.

Intre 12 si 30 noimebrie, inscrieti cate mai multe retete de post pe care le cunoasteti.

Cea mai grozava reteta de post va castiga un frumos si util Set Wok cu 6 piese, cu ajutorul caruia poti gati retete sanatoase si gustoase totodata.

In plus, toti participantii la concurs vor castiga galbeni care permit achizitia oricarui produs culinar din magazinul online Culinar.ro.

Reteta castigatoare va fi desemnata prin jurizare, juriul fiind format din membrii redactiei Culinar.ro. Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate. Pe 4 decembrie afla daca ai castigat.

Mult succes!


Update 3 decembrie 2015:

Castigatoarea concursului este gicuta69 cu reteta Prajitura Boema de post: http://www.culinar.ro/retete/retete-de-post-384/prajitura-boema-de-post

Felicitari!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Aluat dulce pentru placinta
1
Aluaturi

Aluat dulce pentru placinta

Aceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...

Aluat dulce pentru placinta
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
2
Bebelusi > 12 luni

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare

• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
3
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Chec aperitiv cu urzici proaspete
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv cu urzici proaspete

Retete usoare de Primavara!

Chec aperitiv cu urzici proaspete
Cozonac cu stafide si nuca de cocos
5
Cozonac

Cozonac cu stafide si nuca de cocos

Retete de iarna

Cozonac cu stafide si nuca de cocos
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia