6 mai 2016
Avem placerea de a anunta castigatorul concursului Culinar.ro dedicat retetelor de Pasti frumos decorate.
Acesta este utilizatorul gospodariu si a sa reteta, Pasca moldoveneasca cu branza si stafide
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragii nostri,
Va invitam la un concurs grozav, asa cum numai Culinar.ro stie sa va pregatesca. De data aceasta, pentru a intampina cu bucurie sarbatoarea Invierii Domnului, va lansam o provocare pentru bucatarii si artistii din voi, deopotriva:
Intre 21 aprilie si 5 mai, inscreti in site-ul Culinar.ro retetele voastre de Pasti frumos decorate si castigati un premiu excelent, numai bun pentru un artist adevarat, a carui preocupare in bucatarie trebuie sa ramana... arta, si nu spalatul vaselor :)
Marele Premiu al concursului este asadar visul oricarui bucatar-artist:
Masina de spalat vase Candy CDP 4608
Pentru desemnarea reteti de Pasti castigatoare vor fi apreciate urmatoarele aspecte ale acesteia: originalitatea decorarii preparatului, aspectul preparatului final si calitatea fotografiilor care ilustreaza reteta. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Pe langa aceste calitati apreciate de juriul format din echipa Culinar.ro, care va acorda jumatate din punctaj, cealalta jumatate a punctajului va fi desemnata de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorului).
Pasii adaugarii unei retete sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Reteta castigatoare va fi anuntata pe 6 mai 2016.
Mult succes!
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii