6 mai 2016
Avem placerea de a anunta castigatorul concursului Culinar.ro dedicat retetelor de Pasti frumos decorate.
Acesta este utilizatorul gospodariu si a sa reteta, Pasca moldoveneasca cu branza si stafide
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragii nostri,
Va invitam la un concurs grozav, asa cum numai Culinar.ro stie sa va pregatesca. De data aceasta, pentru a intampina cu bucurie sarbatoarea Invierii Domnului, va lansam o provocare pentru bucatarii si artistii din voi, deopotriva:
Intre 21 aprilie si 5 mai, inscreti in site-ul Culinar.ro retetele voastre de Pasti frumos decorate si castigati un premiu excelent, numai bun pentru un artist adevarat, a carui preocupare in bucatarie trebuie sa ramana... arta, si nu spalatul vaselor :)
Marele Premiu al concursului este asadar visul oricarui bucatar-artist:
Masina de spalat vase Candy CDP 4608
Pentru desemnarea reteti de Pasti castigatoare vor fi apreciate urmatoarele aspecte ale acesteia: originalitatea decorarii preparatului, aspectul preparatului final si calitatea fotografiilor care ilustreaza reteta. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Pe langa aceste calitati apreciate de juriul format din echipa Culinar.ro, care va acorda jumatate din punctaj, cealalta jumatate a punctajului va fi desemnata de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorului).
Pasii adaugarii unei retete sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Reteta castigatoare va fi anuntata pe 6 mai 2016.
Mult succes!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloPieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai sus te va ajuta sa iti...
Piept de pui in crusta de mustarSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii