6 mai 2016
Avem placerea de a anunta castigatorul concursului Culinar.ro dedicat retetelor de Pasti frumos decorate.
Acesta este utilizatorul gospodariu si a sa reteta, Pasca moldoveneasca cu branza si stafide
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragii nostri,
Va invitam la un concurs grozav, asa cum numai Culinar.ro stie sa va pregatesca. De data aceasta, pentru a intampina cu bucurie sarbatoarea Invierii Domnului, va lansam o provocare pentru bucatarii si artistii din voi, deopotriva:
Intre 21 aprilie si 5 mai, inscreti in site-ul Culinar.ro retetele voastre de Pasti frumos decorate si castigati un premiu excelent, numai bun pentru un artist adevarat, a carui preocupare in bucatarie trebuie sa ramana... arta, si nu spalatul vaselor :)
Marele Premiu al concursului este asadar visul oricarui bucatar-artist:
Masina de spalat vase Candy CDP 4608
Pentru desemnarea reteti de Pasti castigatoare vor fi apreciate urmatoarele aspecte ale acesteia: originalitatea decorarii preparatului, aspectul preparatului final si calitatea fotografiilor care ilustreaza reteta. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Pe langa aceste calitati apreciate de juriul format din echipa Culinar.ro, care va acorda jumatate din punctaj, cealalta jumatate a punctajului va fi desemnata de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorului).
Pasii adaugarii unei retete sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Reteta castigatoare va fi anuntata pe 6 mai 2016.
Mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii