RETETA CASTIGATOARE
Va multumim, dragi utilizatori ai Culinar.ro participanti la concursul de retete de sarbatoare! Retetele voastre ne-au incantat atat pe noi, cat si pe vizitatorii site-ului, carora le-ati oferit inspiratie si cate ceva din secretele meselor festive de Craciun sau Anul Nou.
Avem placerea astazi sa anuntam reteta castigatoare a concursului "Retete culinare de sarbatori, ca la mama acasa..."
Reteta care a indeplinit cu succes criteriile concursului si care, mai mult decat atat, ne-a purtat intr-o poveste dulce si ne-a fermecat, este: Tort de turta dulce.
Felicitari utilizatorului Iulike pentru castigarea Marelui Premiu!
Va asteptam cu drag sa participati la viitoarele concursuri culinare, avem de fiecare data surprize placute pentru voi, utilizatorii site-ului Culinar.ro.
----------------------------------------
Sarbatorile sunt atat de aproape incat le simtim caldura, dar mai ales savoarea.
Este suficient sa inchidem ochii si sa ne imaginam in casa parinteasca sau cea a bunicilor, in fata unor mese mari si imbelsugate, pline de mancaruri ale caror gusturi incercam sa le reproducem si noi in fiecare an, la fel de bune.
Ne dorim ca acestea sa ramana in sufletul si mintea celor dragi la fel cum si noi pastram amintirea momentelor de sarbatoare din copilarie.
Culinar.ro va invita cu drag ca intre 5 decembrie si 3 ianuarie 2016 sa inscrieti retete culinare special dedicate sarbatorilor, ca la mama acasa.
Retetele participante vor fi inscrise in site din contul de utilizator
Cea mai buna reteta, cu prezentarea cea mai frumoasa si mai detaliata, va castiga marele premiu: un Blender Performant Classic Chrome, un ajutor puternic si extrem de util in bucatarie.
Reteta castigatoare va fi desemnata prin jurizare, juriul fiind format din membrii redactiei Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 8 ianuarie 2016.
Mult succes, dragii nostri!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufCarne asada este un preparat foarte popular in America Latina. Se foloseste carne de vaca marinata, preparata pe grill. La...
CARNE ASADAIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii