Consorțiul Gorgonzola DOP încheie prima jumătate a anului 2024 prin participarea la Summer Fancy Food în New York

Consorțiul Gorgonzola DOP încheie prima jumătate a anului 2024 prin participarea la Summer Fancy Food în New York

Consorțiul Gorgonzola DOP a încheiat prima jumătate a anului 2024 participând la Summer Fancy Food din New York. Summer Fancy Food, un târg comercial prestigios din SUA, a fost programat pentru perioada 23-25 iunie la Jacob K. Javits Convention Center. Acest eveniment, organizat de Specialty Food Association (SFA), a reprezintat apogeul industriei alimentare din America de Nord. Anual, acesta atrage cumpărători, producători și distribuitori din Statele Unite și din întreaga lume, care se adună în inima Manhattanului pentru un eveniment de trei zile dedicat descoperirii celor mai rafinate alimente de specialitate.

Importanța Participării

Participarea Consorțiului la Summer Fancy Food nu este doar despre introducerea proprietăților și caracteristicilor Gorgonzola DOP pe piața nord-americană. Este o călătorie culturală, o celebrare a artei milenare italienești de lactate. La standul Consorțiului (Standul 2523) s-au organizat degustări de produse, nu doar pentru a promova o excelență italiană, ci și pentru a împărtăși istoria bogată și semnificația culturală a Gorgonzola DOP.

sursa https://en.gorgonzola.com/news/gorgonzola-pdo-in-new-york-2/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori