Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!

Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire  pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!

Internetul a reusit sa dezvolte pasiunea pentru gatit si intr-o pasiune pentru scris, astfel luand nastere blogging-ul culinar. In acest moment, segmentul blogurilor culinare este cel mai dezvoltat domeniu si se estimeaza ca in spatiul online sunt active peste 500 de jurnale despre gatit. Food Bloggers Conference, primul eveniment local dedicat blogging-ului culinar, are loc pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul ofera participantilor ocazia de a-i intalni pe unii dintre bloggerii cunoscuti din domeniu, dar si pe specialistii in comunicare, care vor prezenta secrete in blogging si promovare. Inspiratie, strategii de succes, networking, tendinte si oportunitati, pe scurt, o zi plina de informatii, dar si de idei pe care poti sa le aplici pe viitor. Evenimentul aduce in prim plan cele mai eficiente instrumente de promovare, tehnici de styling photography, de atragere a vizitatorilor pe blog, de crestere a audientei si a vizibilitatii in mediul online. In acelasi timp, vei afla care sunt cele mai bune studii de caz din domeniu, cum iti poti crea un brand personal si o comunitate. O parte dintre vorbitorii confirmati care vor urca pe scena la Food Bloggers Conference sunt: Adrian Hadean (Blogger & Realizator TV), Anca Feodor (Blogger, Cookie Jar), Florin Itu (Blogger, Crazy Mother Cooker) , Radu Dumitrescu (Fotograf culinar, Grey Wolf Studios), Larisa Petrini (Managing Partner, Saatchi & Saatchi), Cristina Mazilu (Publisher, BBC Good Food Romania & Blogger, mazilique.ro), Ana Sipciu (Industry Manager, Google), Ana Naie (Blogger, EasyPeasy.ro), Monica Rosu (Blogger, Foodiefamily.ro), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Codruta Popa (Blogger, Codruldepaine.ro), Madalin Simion (Blogger, Wine and Knives), Andreea Craciun (Blogger, Andie.ro), Marius Tudosiei (Owner, Bacania Veche). Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: http://2014.foodbloggers.ro/inregistrare.php Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment, urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/FoodBloggers.ro?ref=hl).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide