Si daca vi se pare ca ati putea pasi pe un taram necunoscut din punct de vedere culinar, va ajutam cu o propunere numai buna pentru sezonul rece, si anume o supa Indiana picanta de conopida la prepararea carei veti putea experimenta cu diverse condimente. Supa Indiana de conopida Ingrediente: (pentru 4-6 portii) 1 cartof mare curatat, 1 conopida mica, tocata, 1 ceapa tocata marunt, 1 lingura ulei de floarea soarelui, 1 catel de usturoi strivit, 1 lingura de ghimbir proaspat dat pe razatoare, 2 lingurite turmeric, 1 lingurita seminte de chimen, 1 lingurita seminte de mustar negru, 2 lingurite coriandru macinat, 1l supa de legume, 300 ml iaurt, Sare si piper dupa gust, Coriandru si patrunjel proaspat pentru servit. Preparare: Puneti cartoful , conopida si ceapa intr-un vas mare cu uleiul si 3 linguri de apa. Infierbantati vasul pana incepe sa fiarba apoi acoperiti si lasati sa se gateasca la foc mic timp de 10 minute. Adaugati usturoiul, ghimbirul si condimentele. Amestecati bine si fierbeti inca 2 minute. Turnati supa de legume si condiment. Fierbeti inca 20 de minute dupa care amestecati cu iaurtul si serviti cu patrunjel si coriandru tocat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii