Daca ar fi sa ne luam dupa creatorii acestui tort ar trebui sa credem ca a fost deosebit, dar nu vom sti niciodata.
Expus in 2006 la Luxury Bridal Show la Rodeo Drive in Beverly Hills, tortul cel mai scump din lume a fost creat de Nahid La Patisserie Artistique alaturi de bijutiera Mimi So.
Era evident impodobit cu bijuterii exclusiviste si nepretuite.
Tortul nu a fost menit sa fie mancat sau chiar atins. In timpul spectacolului, a fost inconjurat in permanenta de o echipa de paznici. Ar fi fost bine de stiut, totusi, ce au facut creatorii cu aceasta nepretuita delicatesa dupa ce prezentarea s-a incheiat
Deci, cat de mult a valorat cel mai scump tort de nunta din lume?
Capodopera culinara incununata cu diamante a fost declarata a fi in valoare de 20 milioane dolari la momentul respectiv.
Sursa: www.most-expensive.net
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaDaca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))
Spirala cu vinete si carneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii