Culinar.ro va ureaza Sarbatori Fericite!

Inca un an se apropie de sfarsit, inca un an petrecut impreuna...Culinar.ro va doreste Sarbatori Fericite, caldura in suflete si fericire alaturi de cei dragi. Caci nimic nu e mai frumos decat sa petreci si sa te bucuri langa cei care ti-au fost alaturi, langa cei care iti sunt cel mai aproape de inima.

Sarbatorile de iarna inseamna bucurie si implinire, ele sunt cel mai bun moment in care sa tragi linie anului care a fost si sa incepi de la capat, cu forte proaspete si cu amintirile calde impachetate frumos sub brad. Sarbatorile de iarna inseamna miros de cozonac si globuri stralucitoare, inseamna familie si daruire, seninatate si intelegere pentru cei din jur.

In Seara de Ajun, nu uita sa copilaresti inca putin, sa pandesti Mosul cu desaga plina de daruri si, atunci cand il vezi, sa ii oferi si tu, la randul tau, un cadou din suflet. Iar cand artificiile si paharele de sampanie vor anunta Noul An, intampina-l cu zambetul pe buze si cu certitudinea ca va fi un an bun, asa cum il meriti.

Iar darul nostru pentru tine il gasesti chiar aici:
braduti deliciosi cu crema de unt si cacao si friptura de porc si jumeri ca la mama acasa, turta dulce de pus la ferestre pentru Mos si chiftelute uriase si bune, sa le gatesti cu placere si sa le mananci cu drag, alaturi de cei pe care ii iubesti.

LA MULTI ANI!
Echipa Culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia