Atat copiii, cat si adultii sunt incantati de obiceiurile asociate cu seara de Halloween. Masti inspaimantatoare, dovleac copt si bomboane din belsug – iata doar cateva din ingredientele unei petreceri reusite. In cazul in care organizezi o petrecere de Halloween, mai ales una pentru copii, iti prezentam cateva retete care vor face cu siguranta deliciul serii:
Briosa bufnita
Stim ca briosele ne scot din incurcatura de fiecare data cand suntem in pana de idei pentru desert pentru ca se prepara foarte rapid si in nenumarate combinatii. Prepara niste briose cu crema de ciocolata si foloseste biscuiti cu crema alba pentru a forma ochii bufnitei, copiii se vor distra si ei.
Monstri cu colti inspaimantatori
Taie marul in patru si scoate-le cate o bucata din miez – aceasta va fi gura monstrilor. Inmoaie bucatelele de mar in apa cu putina lamaie, pentru a evita ca acestea sa capete o culoare maronie. Foloseste bucatele de migdale pe post de dinti – trebuie doar sa le infigi in spatiul lasat in mijlocul bucatilor de mar.
Un alt mar "infricosator" poate fi cel decupat ca un dovleac, cu colti si ochi. La fel va trebui sa treci o bucata de lamaie sau sa inmoi partea fara coaja in lamaie ca sa nu se oxideze.
Pamant cu viermisori
Aseaza intr-un vas de lemn crema de ciocolata sau sarlota. Striveste cativa biscuiti cu cacao pe deasupra cremei si adauga viermisori din ...
jeleu, care vor parea sa iasa din ,,pamantul,, de ciocolata. Este un desert atat de simplu, dar foarte de efect pentru o petrecere de Halloween.
Mere coapte cu ciocolata
Merele coapte sunt intotdeauna delicioase, dar pentru Halloween poti face ceva in plus: infige-le in betigase de lemn si orneaza-le cu ciocolata topita.
Mere coapte cu ciocolata
Merele coapte sunt intotdeauna delicioase, dar pentru Halloween poti face ceva in plus: infige-le in betigase de lemn si orneaza-le cu ciocolata topita.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe