La doar 10 ani Flynn Mcgarry a hotarat ca doreste sa gateasca. A inceput prin a exersa manuirea cutitului, acasa, dupa ore. A urmat apoi achizitia mai multor carti de bucate, iar dupa, testarea unor preparate simple, dar de baza, "cobaii" fiind prieteni ai mamei lui. La 13 ani Flynn conduce bucataria clubului din casa proprie cu usurinta, da ordine unor bucatari mult mai invarsta, dar cel mai important face totul cu pasiune, gatitul fiind modul lui de a se exprima. Isi doreste un restaurant in Top 50 si cel putin 3 stele Michelin. Flynn McGarry si-a facut ucenicia sub Chef Kris Morning, executive chef la restaurantul Rays and Stark Bar, ale carui preparate de inspiratie mediteraneana au fost catalogate ca "o desfatare a simturilor". Flynn a lucrat si sub Chef Daniel Humm, in restaurantul cu 3 stele Michelin Eleven Madion Park, dar a invatat si de la James Kent. Toate aceste experiente in ajuta pe bucatarul adolescent in dezvoltarea talentului pe care il are, dar si internetul, care ii permite sa "fure meserie" de la bucatari renumiti din toata lumea. De curand Flynn a fost invitat sa gateasca in renumitul local La Playa din Los Angeles, unde Chef John Sedlar i-a dat pe mana bucataria pentru o cina speciala ce continea peste 9 preparate culinare printre care pastrav cu praz, fenicul caramelizat, preparate ce au incantat papilele gustative ale clientilor din restaurantul plin. Sdedlar spune despre Flynn ca este un tanar neobisnuit, dar cu o pasiune enorma. O pasiune atat de mare are adolescentul fata de bucatarie, incat si-a transformat dormitorul intr-o bucatarie experimentala. Prin Clubul Eureka, clubul din casa proprie, serveste preparate ce apartin de "progressive cuisine", concept ce reflecta imaginatia bucatarului in a-si prezenta preparatele culinare, si din ceea ce vedem Flynn McGarry nu duce lipsa de imaginatie. Daca doriti sa aflati mai multe despre Flynn puteti sa ii vizitati site-ul si sa va lasati cina pe mana lui, profitul fiind destinat educatiei sale culinare.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditati Sunt sarmalute foarte bune, usor digerabile. Metoda de preparare la slow cooker le confera un gust delicat. ...
Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–PotIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii