Flynn McGarry: bucatar la 13 ani

Flynn McGarry: bucatar la 13 ani

La doar 10 ani Flynn Mcgarry a hotarat ca doreste sa gateasca. A inceput prin a exersa manuirea cutitului, acasa, dupa ore. A urmat apoi achizitia mai multor carti de bucate, iar dupa, testarea unor preparate simple, dar de baza, "cobaii" fiind prieteni ai mamei lui. La 13 ani Flynn conduce bucataria clubului din casa proprie cu usurinta, da ordine unor bucatari mult mai invarsta, dar cel mai important face totul cu pasiune, gatitul fiind modul lui de a se exprima. Isi doreste un restaurant in Top 50 si cel putin 3 stele Michelin. Flynn McGarry si-a facut ucenicia sub Chef Kris Morning, executive chef la restaurantul Rays and Stark Bar, ale carui preparate de inspiratie mediteraneana au fost catalogate ca "o desfatare a simturilor". Flynn a lucrat si sub Chef Daniel Humm, in restaurantul cu 3 stele Michelin Eleven Madion Park, dar a invatat si de la James Kent. Toate aceste experiente in ajuta pe bucatarul adolescent in dezvoltarea talentului pe care il are, dar si internetul, care ii permite sa "fure meserie" de la bucatari renumiti din toata lumea.   De curand Flynn a fost invitat sa gateasca in renumitul local La Playa din Los Angeles, unde Chef John Sedlar i-a dat pe mana bucataria pentru o cina speciala ce continea peste 9 preparate culinare printre care pastrav cu praz, fenicul caramelizat, preparate ce au incantat papilele gustative ale clientilor din restaurantul plin. Sdedlar spune despre Flynn ca este un tanar neobisnuit, dar cu o pasiune enorma. O pasiune atat de mare are adolescentul fata de bucatarie, incat si-a transformat dormitorul intr-o bucatarie experimentala. Prin Clubul Eureka, clubul din casa proprie, serveste preparate ce apartin de "progressive cuisine", concept ce reflecta imaginatia bucatarului in a-si prezenta preparatele culinare, si din ceea ce vedem Flynn McGarry nu duce lipsa de imaginatie.   Daca doriti sa aflati mai multe despre Flynn puteti sa ii vizitati site-ul si sa va lasati cina pe mana lui, profitul fiind destinat educatiei sale culinare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba de legume cu perisoare
3
Ciorbe

Ciorba de legume cu perisoare

O ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.

Ciorba de legume cu perisoare
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
4
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Supa finlandeza cu somon
5
Supe de legume

Supa finlandeza cu somon

o supa delicioasa si hranitoare

Supa finlandeza cu somon
Parteneri
Cosulete din foietaj, cu de toate
Bucataras.RO

Cosulete din foietaj, cu de toate

Initial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose,...

Cosulete din foietaj, cu de toate
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!