Flynn McGarry: bucatar la 13 ani

(0)
admin postat de
La doar 10 ani Flynn Mcgarry a hotarat ca doreste sa gateasca. A inceput prin a exersa manuirea cutitului, acasa, dupa ore. A urmat apoi achizitia mai multor carti de bucate, iar dupa, testarea unor preparate simple, dar de baza, "cobaii" fiind prieteni ai mamei lui.



La 13 ani Flynn conduce bucataria clubului din casa proprie cu usurinta, da ordine unor bucatari mult mai invarsta, dar cel mai important face totul cu pasiune, gatitul fiind modul lui de a se exprima. Isi doreste un restaurant in Top 50 si cel putin 3 stele Michelin.

Flynn McGarry si-a facut ucenicia sub Chef Kris Morning, executive chef la restaurantul Rays and Stark Bar, ale carui preparate de inspiratie mediteraneana au fost catalogate ca "o desfatare a simturilor". Flynn a lucrat si sub Chef Daniel Humm, in restaurantul cu 3 stele Michelin Eleven Madion Park, dar a invatat si de la James Kent. Toate aceste experiente in ajuta pe bucatarul adolescent in dezvoltarea talentului pe care il are, dar si internetul, care ii permite sa "fure meserie" de la bucatari renumiti din toata lumea.

























 

De curand Flynn a fost invitat sa gateasca in renumitul local La Playa din Los Angeles, unde Chef John Sedlar i-a dat pe mana bucataria pentru o cina speciala ce continea peste 9 preparate culinare printre care pastrav cu praz, fenicul caramelizat, preparate ce au incantat papilele gustative ale clientilor din ...
restaurantul plin. Sdedlar spune despre Flynn ca este un tanar neobisnuit, dar cu o pasiune enorma.

O pasiune atat de mare are adolescentul fata de bucatarie, incat si-a transformat dormitorul intr-o bucatarie experimentala. Prin Clubul Eureka, clubul din casa proprie, serveste preparate ce apartin de "progressive cuisine", concept ce reflecta imaginatia bucatarului in a-si prezenta preparatele culinare, si din ceea ce vedem Flynn McGarry nu duce lipsa de imaginatie.

















 

Daca doriti sa aflati mai multe despre Flynn puteti sa ii vizitati site-ul si sa va lasati cina pe mana lui, profitul fiind destinat educatiei sale culinare.


Alte articole cu:
arta culinara
recomandari

Cum ai ajuns in bucatarie? Nu stiam ce sa fac in viata. Nu stiam daca sa stau sa studiez, sa fac o meserie ...

citește—

Pentru inceput putina istorie
André Michelin a publicat prima editie a a cestui ghid in 1900. Ghidul ...

citește—

Astfel doar cateva dintre traditii s-au pastrat pana in zilele noastre. Cele mai cunoscute sunt inclinatia ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite