Gusturi romanesti la The Harbour

(0)
admin postat de


 

Pentru noi toţi, toamna reprezintă un moment al bilanţurilor, însă obiceiurile de toamnă sunt pentru cei de la sate clipe de împlinire, păstrate cu sfinţenie pe multe dintre meleagurile României.

 

În cadrul evenimentului, Ion Blăjan, şeful secţiei Colecţii de la Muzeul Ţăranului Român va vorbi despre influenţe culinare, meşteşuguri, obiceiuri şi tradiţii româneşti din Ardeal şi Bucovina, până în Muntenia şi Dobrogea. Meniul serii realizat de Executive Chef Dumitru Bucşa, de la Pullman Hotel, va conţine preparate variate din gastronomia românească. Somelierul Bogdan Dumitrescu va fi la dispoziţia participanţilor, cu detalii despre vinurile autohtone de la Jidvei, care vor însoţi festinul toamnei. De asemenea v-am pregătit, printre altele, şi o demonstraţie de olărit veritabilă.

 

Vă invităm să redescoperiţi tradiţiile şi bucatele tradiţionale româneşti în seara zilei de 31 octombrie, începând cu ora 20.00.
Alte articole cu:
restaurant in bucuresti
recomandari

Doi maeştri bucătari revin la restaurantul The Harbour pentru a găti preparate savuroase din gastronomia ...

citește—

Restaurantul, despre care nu prea inteleg de ce i se spune Portul cand mai degraba seamana cu o corabie, sau ...

citește—

 
 
Cel mai simplu lucru pe care il putem face este sa profitam de toate fructele si legumele de ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite