Pentru al 20-lea an consecutiv, Wolfgang Puck a fost ales pentru a crea meniul petrecerii de dupa cea de 86-a editie a decernarii premiilor Oscar ce are loc in acest an pe data de 2 martie. In acest an Wolfgancg Puck impreuna cu Chef Matt Bencivenga vor crea un meniu alcatuit din mai mult de 50 de feluri de mancare, celebrele statuete Oscar din file de somon fiind si ele prezente. Pe tavile cu aperitive ce vor circula in sala se vor regasi bunatati ca si pachetele de primavara sau taco cu avocado. Snitelul vienez insotit de salata de varza rosie, pastele facute manual cu castanele fripte cu trufe se regasesc pe platourile calde. In coltul dulce al petrecerii, invitatii vor fi rasfatati cu panna cotta cu citrice, popcorn cu ciocolata, briose cu ciocoata si crema de migdale, celebrele statuete de ciocolata sau trufe de ciocolata. Sursa foto: http://oscar.go.com/
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSarmalele de fata sunt facute dupa o tehnologie veche. Dupa parerea mea sunt cele mai bune sarmale preparate astfel. Din...
Sarmale in oala de lut pregatite in cuptor vechi pe lemneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii