Pentru al 20-lea an consecutiv, Wolfgang Puck a fost ales pentru a crea meniul petrecerii de dupa cea de 86-a editie a decernarii premiilor Oscar ce are loc in acest an pe data de 2 martie. In acest an Wolfgancg Puck impreuna cu Chef Matt Bencivenga vor crea un meniu alcatuit din mai mult de 50 de feluri de mancare, celebrele statuete Oscar din file de somon fiind si ele prezente. Pe tavile cu aperitive ce vor circula in sala se vor regasi bunatati ca si pachetele de primavara sau taco cu avocado. Snitelul vienez insotit de salata de varza rosie, pastele facute manual cu castanele fripte cu trufe se regasesc pe platourile calde. In coltul dulce al petrecerii, invitatii vor fi rasfatati cu panna cotta cu citrice, popcorn cu ciocolata, briose cu ciocoata si crema de migdale, celebrele statuete de ciocolata sau trufe de ciocolata. Sursa foto: http://oscar.go.com/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii