Intotdeauna masa de Revelion este o provocare. In primul rand trebuie sa gatesti altfel decat in timpul anului, sa ai preparate originale care sa straneasca admiratie, sa fie masa plina, dar totusi sa nu exagerezi pentru ca nu este decat o singura noapte... Chiar daca ti-ai pus la bataie un buget consistent, rabdarea si inspiratia, tot s-ar putea sa te "pierzi" prin multitudinea de sfaturi si retete existente in carti si pe internet. Daca acesta este si cazul tau sau pur si simplu vrei o mica inspiratie, o idee despre un meniu exotic de Revelion, Culinar.ro iti ofera cateva retete care nu vor da gres! Aperitive Tartine cu crema de somon fumé Grisine cu pasta de ton si sunca Cocktail de creveti cu grapefruit si avocado Piersici cu pasta din piept de rata Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort Feluri principale Placinta cu peste, creveti si spanac
Pui indian tandoori Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat Desert Pere in lava de ciocolata Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici Bineinteles din casa nu trebuie sa va lipseasca bauturile de calitate: apa minerala si plata, vin alb si rosu, votca / coniac / whiskey / gin, cafea, sampanie.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii